Google+ míří do firemní sféry

Google+ míří do firemní sféry
2014-06-17T09:43:48+02:00
• 17. 6. 2014
1

Jednu z největších sociálních sítí, Google+, zná skoro každý, kdo používá služby Google. Doposud tato síť sloužila především pro veřejnost a během krátké doby se stala velice populární, předběhla dokonce Twitter. Google však nezapomíná ani na bussiness, tudíž nabízí svůj balík Google Apps firmám, které je implementují k interní komunikaci. Neděje se tak pouze v zahraničí, ale v České republice společnosti taktéž implementují služby Google Apps.

2014-06-13_16-45-53

V tom byl konkrétně u služby Google+ problém, ale nyní se pár věcí změnilo. V nastavení se každému otevřela možnost prémiových funkcí, které jsou specificky zaměřené pro firmy. Získáte tak rozšířenou kontrolu nad touto službou, kde jsou příkladem pracovní místa omezená na vaší doménu nebo skrytí zaměstnanců ve vyhledávání. Pro společnosti jsou důležité meetingy a rychlá komunikace, což splňují HD video-hovory o kapacitě 15ti lidí nebo můžete okamžitě chatovat přes Hangout.

Tyto možnosti jsou k dispozici ihned všem novým registrovaným zákazníkům Google Apps a stávající uživatelé se dočkají v příštím měsíci.

Zdroj: googleenterprise.blogspot.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

Vladislav Kluska

17. 6. 2014, 19:05

To už je tam pěkně dlouho…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat