Goclever Quantum 600: tabletofon s dual-SIM a KitKatem

Goclever Quantum 600: tabletofon s dual-SIM a KitKatem
2014-07-28T18:12:39+02:00
• 8. 6. 2014

Na český trh se v těchto dnech opět chystá prorazit s novinkami společnost Goclever. Konkrétně půjde první o model s číselným označením 600 zapadající do modelové řady Quantum. Zařízení v budoucnu ještě doplní model Quantum 500, který dostane nejen o palec menší displej, ale také slabší baterii nebo zadní fotoaparát s horším rozlišením. Nicméně polský výrobce v obou případech slibuje prodejní ceny na přijatelné výši.

q600_visual_lowres

U Quantum 600 v přední části zaujal místo 6palcový IPS displej s rozlišením 1280 x 720 pixelů. Výkon mu dodává čtyřjádrový procesor od Broadcomu taktovaný na 1,2GHz frekvenci a 1GB operační paměť RAM. Uživatelé uloží na úložiště pouze 4 GB dat, což ale řeší slot na paměťovou microSD kartu. Zadní část disponuje 8megapixelovým fotoaparátem s přisvětlovací LED diodou. Celkovou výdrž zajišťuje 2 800mAh baterie. Po softwarové stránce přijdete do styku s Androidem ve verzi 4.4 KitKat.

Z ostatní výbavy stojí za zmínku přední 2MPx kamerka, FM rádio, podpora dual-SIM, Bluetooth, WiFi, OTG, GPS, mapové podklady pro Českou republiku, Polsko a Slovensko. Co se týče modelu Quantum 500, hlavní změny jsou tři. Displej má úhlopříčku 5 palců při rozlišení 960 x 540 pixelů, 5megapixelový fotoaparát a 2 000mAh baterii. Zároveň výrobce přislíbil brzkou podporu nejnovější verze Androidu 4.4 Kitkat, kterou obdrží většina zařízení v nabídce. Informace týkající se koncových cen nemohou zklamat nenáročné uživatele. Modely ve dvou barevných provedení (bílá/černá) pořídíte od 3 490 Kč vč. DPH, respektive 4 549 Kč vč. DPH za Quantum 600.

q600_full (1) q600_visual_white

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat