Prestigio: první Windows Phone v přípravě

Prestigio: první Windows Phone v přípravě
2014-05-16T11:00:59+02:00
• 16. 5. 2014

Od začátku roku, kdy Microsoft oznámil uzavření partnerské dohody nejen se společností Prestigio, uběhla poměrně dlouhá doba. Výrobce pocházející z Kypru známý především cenově dostupnými produkty neuhlídal informace kolem prvního zařízení, které bude běžet právě na platformě Windows Phone. Po boku základních specifikací unikají na veřejnost také první snímky.

Prestigio MultiPhone PAP5507 DUO

Telefon ponese označení a disponovat bude 5palcovým IPS displejem zaujímající HD rozlišení, jemuž výkon dodá čtyřjádrový procesor Snapdragon 400 od Qualcommu taktovaný na 1,2GHz frekvenci spolu s 1GB operační pamětí RAM. Následně interní 8GB paměť dále rozšíříte paměťovou microSD kartou. Čelní panel navíc ochrání Goriilla Glass 3. generace.

Zatímco přední panel dostane 2MPx kameru, záda ponesou 8megapixelový fotoaparát. Uživatelským prostředím bude doprovázet systém Windows Phone ve verzi 8.1. Výbavu uzavírá podpora dual-SIM, Bluetooth 3.0, HSPA+, 3G nebo GPS. Model by měl být k dispozici na mobilním trhu v červenci za prozatím neupřesněnou cenu.

Zdroj: wmpoweruser.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat