LeapBand: chytrý náramek pro děti

LeapBand: chytrý náramek pro děti
2014-05-02T13:30:30+02:00
• 2. 5. 2014

Stejně jako si k dětem od samotného začátku prodírají cestu chytré telefony spolu s tablety, první výrobci také na ně začínají zaměřovat své chytré náramky, tzv. wearable zařízení. Od společnosti LeapFrog nejde o první produkt, neboť operátor AT&T již v minulosti nabízel náramek Flip pro sledování polohy dítěte, ale chyběly mu další pokročilé funkce. Ty přicházejí až nyní v podobě náramku nesoucí název LeapBand. LeapFrog LeapBand Pod wearable (nositelné zařízení) zařízením si asi většina představí funkce jako měřič kroků nebo srdečního tepu. V tomto případě jej výrobce plně přizpůsobil dětským potřebám. Z celé řady funkcí můžou stát za zmínku různá cvičení, na nichž budou upozorněny přes reproduktor umístěný vpředu, aby se děti udržovaly v dobré kondici. Za to mohou sbírat body, kterými následně odemknou vlastní zvířata k hraní.

Náramek lze připojit k webovému rozhraní či k aplikaci, kde můžou rodiče sledovat aktivitu děti. Zařízení je doporučováno dětem od 4 až do 7 let, což zároveň výrobce zavazuje k tom, že nesmí sbírat důležité informace o uživatelích pro jeho užívání. Co se týče odolnosti, tak LeapBand má být přizpůsobený dětským hrátkám prováděným během celého dne. Nakonec do prodeje dorazí v měsíci srpnu za cenu 40 dolarů (tj. v přepočtu 791 Kč bez daně).

Zdroj: blogs.wsj.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat