HP chystá tablet Slate 7 ve speciální edici Beats

HP chystá tablet Slate 7 ve speciální edici Beats
2014-05-02T14:45:11+02:00
• 2. 5. 2014

Oficiální stránky společnosti Hewlett Packard částečně odhalují připravovaný tablet doplněný hudebními prvky od Beats By Dr.Dre. Tento výrobce hudebních příslušenství v minulosti úzce spolupracoval s tchajwanským HTC, které v nedávné době odprodalo poslední kusy vlastněných akcií. Šlo tak jen o zpečetění ukončené spolupráce. Novinka nesoucí název Slate 7 Beats Special Edition by měla po stránce vnitřní výbavy vycházet z dříve představené varianty Slate 7 Extreme.

Slate 7 Beats Special Edition Slate 7 Beats Special Edition (2)

Podle 3D modelu zveřejněného v krátkém videu můžeme očekávat tablet v červeném provedení, který z obou stran nese logo společně s názvem Beats Audio. Pokud vezmeme v potaz některé hlavní prvky modelu Slate 7 Extreme, lze předpokládat 7palcový IPS displej s rozlišením 800 x 1200 pixelů. Výkon pravděpodobně zajistí čtyřjádrový procesor Tegra 4 od Nvidie na taktovací frekvenci 1,8 GHz a operační paměť RAM o velikosti 1 GB. Interní 16GB paměť bude možné rozšířit vložením paměťové microSD karty.

V zádech se dále ještě asi objeví 5megapixelový fotoaparát nebo baterie s kapacitou 4 100 mAh. Uživatelským prostředím by měl doprovázet předinstalovaný systém Android ve verzi 4.4 KitKat, Každopádně prozatím všechny zmíněné parametry vychází čistě ze spekulací, jelikož HP doposud nezveřejnilo žádné bližší informace týkající se výbavy, dostupnosti či doporučené prodejní ceny. Nicméně prvním trhem, kam Slate 7 Beats Special Edition dorazí, budou Spojené státy.

HP Slate 7 Beats Special Edition HP Slate 7 Beats Special Edition (2)

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat