HTC neuhlídalo informace o One (M8) Prime aktualizováno

HTC neuhlídalo informace o One (M8) Prime [aktualizováno]
2014-05-20T20:00:56+02:00
• 20. 5. 2014
1

Aktualizováno 20. 5.

Evleaks překvapuje novými informacemi každý den. Tentokrát jsme se dočkali rovnou animovaného gifu, který ukazuje HTC One Prime v plné kráse.

Prime

Aktualizováno 19. 5.

Evleaks opět vydává jednu informaci za druhou kolem připravovaného prémiového smartphonu od HTC. Stále se o něm hovoří jako o HTC One M8 Prime. Spekulace obsahují podobné základní specifikace, avšak tentokrát se dozvídáme něco navíc.

Screenshot_94

Nemusíme očekávat zpracování z čistého hliníku. Mělo by se jednat o kompozitní materiál, který je tvořen hliníkem a tekutým křemíkem. Novinka by měla lépe konkurovat jiným top modelům, jelikož nabídne taktéž nějakou formu ochrany proti vodě a prachu. Bonusem navíc má být podpora Cat. 6 LTE.

Původní článek 8. 5.

Nedávno představený hlavní model pro tento rok s názvem One (M8) od společnosti HTC by nemusel být tím nejlepším, co tchajvanský výrobce letos uvede do své skupiny chytrých telefonů. V zástupu začíná vystrkovat růžky model nesoucí označení One (M8) Prime, což dokazují zveřejněné specifikace, které odhalují vybavenější zařízení než jeho klíčová předloha. Podobný telefon údajně připravuje i jihokorejský konkurent Samsung, a tak ani nikoho nemůže překvapit velká snaha o vyrovnání.

HTC-One-M8_PerRight_Silver

Chystaný model nabídne 5,5palcový displej zaujímající WQHD rozlišení (2560 x 1440 pixelů). Hardwarové stránce jsou připisovány součástky, jako je čtyřjádrový procesor Snapdragon 805 (APQ8084) s taktem 2,3 GHz, 3GB operační paměť RAM nebo 16GB interní úložiště. Rychlejší přenos dat zajistí podpora USB 3.0. Co se týče zadního fotoaparátu,  HTC hodlá opět vyzkoušet zvláštní fotoaparát, kde hlavnímu 5MPx senzoru s technologií UltraPixel bude ještě napomáhat jeden 18MPx snímač.

Bude tedy zajímavé sledovat, jaké výsledné snímky přinese tento pokus, když přihlédneme ke kvalitě záznamů u One (M8). Nicméně zdroj těchto informací dodává, že výbava patří pouze prototypu, takže konečný model může doznat určitých změn. Nakolik jsou tyto spekulace pravdivé, ukážou až následující měsíce, kdy další úniky mohou naznačit více. K oficiálnímu představení by mělo dojít někdy kolem měsíce září.

Zdroj: gforgames.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Miroslav Maršál

19. 5. 2014, 21:07

Tekutý křemík, to myslíte silikon?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat