GFXBench odhalil tablet Nvidia Mocha

GFXBench odhalil tablet Nvidia Mocha
2014-05-13T08:15:12+02:00
• 13. 5. 2014

Databáze benchmarku GFXBench se postarala o další únik informací, a to tentokrát o chystaném tabletu, který nese prozatím označení Mocha. Ačkoliv si do jeho útrob našel cestu nový procesor Tegra K1, generální ředitel Nvidie již dříve poznamenal, že úplně první nasazení se dočká právě u druhého pokračování konzole Shield. V jaké podobě tedy můžeme tablet očekávat, je prozatím nejasné, ale na stejné konferenci po boku Shield 2 jej vyhlížet nemusíme.

NVIDIA-Tegra-K1

Nvidia Mocha s největší pravděpodobností dostane 7,9palcový displej zaujímající rozlišení 2048 x 1536 pixelů, kterému výkon bude dodávat procesor Tegra K1 taktovaný na frekvenci 2,1 GHz společně s 2GB operační pamětí RAM. V základu interní paměť nabídne velikosti 16 GB, z čehož ubere předinstalovaný Android ve verzi 4.4.2 KitKat. Konstrukci dále doplní dvě kamerky, přesněji zadní 7megapixelový fotoaparát a přední 4,8MPx kamerka na videokonference.

Zbývající specifikace zahrnují podporu Bluetooth, WiFi Nvidia a GPS, čili nic neobvyklého. Každopádně Nvidia nedala doposud jediný náznak o uvedení tabletu, takže se naskýtá hned vícero scénářů. Může jít o interní prototyp, který může být předzvěstí něčeho nového nebo výrobce chtěl provést pouze zkoušku procesoru na zařízení blížící se konstrukčním zpracováním k tabletu. Nakonec nezbývá nic jiného než vyčkávat na další informace z úniků.

Nvidia Mocha

Zdroj: liliputing.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat