Motorola oficiálně uvedla Moto E

Motorola oficiálně uvedla Moto E
2014-06-10T08:54:03+02:00
• 13. 5. 2014
2

Zahraničními médii v poslední době hojně propíraný model Moto E od společnosti Motorola byl dnes ráno konečně oficiálně představen na tiskových konferencích v Londýně a Dillí. Novinka bude zapadat do střední třídy chytrých telefonů díky průměrné výbavě, kde stojí kupříkladu za zmínku dvoujádrový procesor dodaný Qualcommem. Prodej odstartuje již v následujících dnech za velmi lákavou cenu. I když výrobce omezil jeho dostupnost pouze na jediného prodejce, tak na rozvíjejících se trzích může mít zaděláno na úspěch.

Motorola Moto EMotorola Moto E - bílá

Motorola Moto E nabídne 4,3palcový displej zaujímající qHD rozlišení (960 × 540 pixelů) s hustotu 256 PPI. Ochranu celého panelu zajišťuje Gorilla Glass 3 od Corningu, přičemž zařízení chrání speciální úprava před náhodným potřísněním vodou. Hardwarová stránka zahrnuje dvoujádrový procesor Snapdragon 200 taktovaný na frekvenci 1,2 GHz, 1GB operační paměť RAM nebo 4GB interní úložiště, kterou si uživatelé mohou dokonce rozšířit po vložení paměťové microSD karty o dalších 32 GB.

Zadní část nese kromě 1980mAh baterie také 5megapixelový fotoaparát postrádající jakoukoliv přisvětlovací LED diodu. V základu najdete předinstalovaný systém Android ve verzi 4.4.2 KitKat, u kterého Motorola slibuje aktualizaci na novější verzi. Základní výbavu uzavírá podpora funkce dual-SIM, WiFi, 3G, FM rádio, Bluetooth 4.0. Výhradním prodejcem se stal internetový obchod Flipkart, kam Moto E zamíří v 9 barevných provedení od dnešní půl noci za cenu 6 999 Rupií, což při přepočtu vychází na přijatelných 2 328 Kč bez daně.

Moto E

Zdroje: bgr.in, motorola.in

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Petr Vaněk

13. 5. 2014, 16:55

Ta cena je neuvěřitelná!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat