Facebook umožní anonymní přihlášení do aplikací třetích stran

Facebook umožní anonymní přihlášení do aplikací třetích stran
2014-05-01T11:37:58+02:00
• 1. 5. 2014

Mnoho z nás využívá možnosti přihlášení se do různých služeb prostřednictvím sociálních sítí. Nevýhodou takového přihlášení je však to, že dochází ke sdílení osobních informací. A to se rozhodl právě Facebook změnit.

Na vývojářské konferenci F8 Mark Zuckerberg oznámil, že uživatelé budou moci brzy využívat anonymního přihlášení do aplikací třetích stran. Mark to označuje za novou cestu, kterou se chce Facebook vydat. Uživatelé tak podle něj budou moci využívat aplikace beze strachu.

anonymous-login-640x640

Kromě anonymního přihlášení také Mark Zuckerberg oznámil, že běžné přihlášení do sociální sítě také přichází se zlepšením kontroly osobních údajů. Nové ovládací prvky ochrany osobních údajů umožní uživatelům vybírat, které informace budou pro vývojáře ostatních aplikací dostupné.

new-facebook-login-624x640

Dostupnost těchto novinek by měla být v řádech několika měsíců. Sociální síť se také dočkala nového grafického rozhraní u kontrolního panelu aplikace. Zde dochází zejména ke zjednodušení a uživatelé budou vědět, jaké aplikace mají s Facebookem propojené. Součástí nové nabídky bude i možnost odebírat nebo upravovat jednotlivá oprávnění. Tento panel by měl být dostupný pro všechny uživatele během několika týdnů.

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat