ASUS PadFone S pro zbytek světa

ASUS PadFone S pro zbytek světa
2014-05-29T08:08:26+02:00
• 29. 5. 2014

Mezi tím, co se v Americe čeká na nový PadFone X, který bude pro AT&T, Asus začne prodávat svůj PadFone S. Což je úplně to samé zařízení určené pro mezinárodní trh.

asus-padfone-s-2   asus-padfone-s-5

Tělo telefonu je z plastu. Po obvodu najdete stříbrný proužek, ten připomíná kartáčovaný hliník a snaží se o trochu více prémiový vzhled. Tlačítka se zobrazují ve spodní straně displeje, díky tomu se uvolnil prostor pro displej o velikosti 5 palců a rozlišení 1080p. Zadní kryt je odnímatelný, ale pouze za účelem vložení karty SIM a paměťové karty. Baterka o kapacitě 2 300 mAh se z telefonu nedá vyjmout.

asus-padfone-s-6   asus-padfone-s-12

Dock, který váš telefon promění v tablet, je designově udělaný stejně jako chytrý telefon. Na trh se dostanou dvě varianty, matně černá a bílá, obě mají lehké textury na zadní stranně. Dock má svou vlastní baterii o kapacitě 4 990 mAh, aby se nemusel napájet z telefonu. Dále je osazen 1 megapixelovou kamerkou, umístěnou v předu pro videochat a stereo reproduktory.

asus-padfone-s-18

V těle smartphonu je umístěný Snapdragon 801 s taktem 2,3 GHz. Ten doprovází 2GB operační paměti a 16GB interní úložiště, které lze rozšířit až o 64 GB díky microSD kartě. Na zadní strany najdeme 13megapixelovou kameru. Přední kamera má rozlišení 2 megapixely. Telefon má Android 4.4.2 Kitkat s nástavbou ZenUI od Asusu.

asus-padfone-s-15   asus-padfone-s-13

Oficiálně bude představen 2. června na veletrhu Computex. Přesná cena není zatím známa, ale mluví se o ceně zhruba 664 dolarů za obě zařízení, což je celkem málo za telefon a tablet v jednom.

Zdroj: androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Pöschl

Vysokoškolák obor IT, nadšenec nových technologií a nejen mobilních, začínající audiofil... Kontakt viz FB.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat