QuickCamera – pohybem zápěstí spustí foťák Android

QuickCamera – pohybem zápěstí spustí foťák [Android]
2014-04-29T08:11:10+02:00
• 29. 4. 2014
1

Pokud sledujete novinky kolem mobilních zařízení, zajisté vám neunikl smartphoneMoto X od společnosti Motorola. Tento přístroj přišel na trh se zajímavými funkcemi, které si uživatelé dodnes pochvalují. Jednou z nich je i QuickCamera, což je vlastnost, která se hodí především v situacích, kdy potřebujete něco rychle vyfotit, nebo natočit. QuickCamera spočívá v tom, že pokud nemáte zrovna přístroj odemčen a nejste někde v systému, můžete pomocí zatřesení zařízením okamžitě zapnout fotoaparát nebo kameru.

Donedávna byla tato funkce dostupná výhradně pro přístroj Moto X, to se však nyní změnilo a QuickCamera si můžete vyzkoušet na vašem vlastním zařízení díky vývojáři Suyash Srijan. Bohužel je aplikace prozatím ve verzi alpha, přičemž pro stažení budete muset požádat o zařazení do skupiny beta testerů ZDE. Následně si aplikaci můžete stáhnout z tohoto linku ZDE. (Odkaz je funkční až po vašem zařazení ve skupině beta testerů!!!)

Nutno podotknout, že aplikace funguje i během úplného uspání vašeho přístroje. Fotoaparát se zatřesením aktivuje díky pohybovým senzorům ve vašem přístroji.

Zdroje: androidauthority.com, androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Jiří Doubravský

29. 4. 2014, 9:55

do skupiny testerů se přihlašujeme zde https://play.google.com/apps/testing/com.ssrij.quickcamera

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat