V Indii vyjde Galaxy S5 až o 100 dolarů levněji

V Indii vyjde Galaxy S5 až o 100 dolarů levněji
2014-04-12T09:00:33+02:00
• 12. 4. 2014

Pro celkem 125 světových zemí byl v pátek oficiální cestou odstartován prodej nové vlajkové lodi Galaxy S5 od společnosti Samsung. V letošním roce se zájemci na světově největším mobilním trhu mohli novinku jihokorejského výrobce pořídit až s 15% slevou. Speciální nabídka výhradně určená jen pro Indii na první pohled sice vypadá velmi lákavě, jenže nebylo by slevy, kdyby nebylo potřeba splnit ještě další podmínky, které razantně zužují počet potencionálních zákazníků.

Samsung Galaxy S5

Oficiální cenu stanovenou na 51 500 rupií (tj. v přepočtu 16 888 Kč) mají možnost snížit o zmíněných 15 % v rámci programu CashBack za předpokladu, že přinesou své původní zařízení. Jenže bohužel nejde o jedinou podmínku, neboť musíte být majitelem kreditní karty Citibank a transakce za obchod musí být provedena v rozmezí od 11. do 13. dubna. Navíc v případě dřívějšího vyprodání zásob černé a bílé varianty nárok na získání slevy úplně zaniká.

Samsung tak dává příležitost ušetřit až 7 650 rupií (tj. cca 2 507 Kč), což zrovna pro Indy může hrát velkou roli. Akce podobné rázu neprobíhá v tomto koutu světa poprvé, již v loni některé starší modely z produktové řady Galaxy bylo možné zakoupit levněji s výměnou původního zařízení. Koneckonců výrobce mohl do akce zařadit vlajkový model na popud nedávno spuštěné kampaně Applem.

Samsung Galaxy S5 Indie

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat