Dotekománie doporučuje #36 – TudyNE!

Dotekománie doporučuje #36 – TudyNE!
2014-04-05T11:00:06+02:00
• 5. 4. 2014

Dnešní díl Dotekománie doporučuje bude zajímat především řidiče všech druhů dopravních prostředků. Pokud jste řidičem, jistě jste se setkali s mnohými problémy v dopravě, přičemž by stačilo např. při zácpách, či nehodách rychlejší upozornění, než se vydáte na onu „ucpanou“ silnici.

unnamed (4)_result

Spousty dobrých navigací má zabudovány funkce varování apod. Dnešní smartphony již dobře zvládají navigovat a je zde i velký výběr různých aplikací společností, které se na navigování specializují. Na druhou stranu nejsou všechny tak promyšlené a nejrůznější varování často chybí. Tato funkce se dá naštěstí nahradit aplikací s napovídajícím názvem Dopravní informace tudyNE (dříve pouze tudyNE).

Dopravní informace tudyNE má za úkol zlepšovat dopravní situaci tím, že vám zobrazuje stále aktuální informace z českých silnic. Na mapě najdete nejrůznější data, přičemž většina uživatelů ocení jednoduchost a zobrazení všech informací na jedné stránce.

unnamed (2)_result unnamed (3)_result

Aplikace samotná se spouští velmi svižně, za což autory chválíme. Na samotné mapě má uživatel možnost použít filtr, kterým může skrýt jednu z těchto tří informací: Nehody, Omezení, Informace. Před nějakou dobou se díky ohlasům uživatelů podařilo přesvědčit autory k doplnění funkce, která uživateli umožňuje přidat jakoukoliv událost přímo do mapy. Ihned poté uvidí upozornění i ostatní řidiči a např. koloně se vyhnou.

unnamed_result unnamed (1)_result

Dopravní informace tudyNE lze označit za velmi dobrý zdroj informací o situaci na silnicích.

logo-app Dopravní informace tudyNE STIGO Media 2,22 US$ ANDROID logo-app Dopravní informace tudyNE Free Ondrej Kazda Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat