Nová fotografie nám ukazuje čelní panel iPhonu 6 aktualizováno

Nová fotografie nám ukazuje čelní panel iPhonu 6 [aktualizováno]
2014-04-15T14:40:18+02:00
• 15. 4. 2014
1

Aktualizováno 15.4.

Uběhl sotva den a na internetu se objevila nová fotografie iPhonu 6. Tentokrát nám ukazuje čelní panel připravované novinky. Na snímku vidíme porovnání se starší generací s modelem iPhone 5s. Lze pozorovat nepatrně tenčí rámečky, avšak větší změna designu se nekoná. Dle velikosti lze soudit, že se jedná o spekulovanou úhlopříčku 4,7 palce.

154239jolgq7p77r4g4187

Původní článek 14.4.

Není tomu ani týden, co jsme vás informovali o detailech nového iPhone 6 a jeho většího kolegy. Jak je vidět, výroba nových modelů je již zřejmě v plném proudu, protože zde máme další únik přímo z továren Foxconnu. Tam a i v dalších továrnách se budou montovat. Nové fotografie od interního zaměstnance zachycují formu na výrobu šasi.

iphone_6_mold_comp_2

Nejdříve se na internetu objevily fotografie pouze formy bez srovnání s jinými modely. To se ale o pár hodin změnilo a dočkali jsme se i fotografie, kde vidíme novou formu vedle staršího iPhone 4s. Na snímku výše lze tak vidět vizualizaci současného modelu ve větší velikosti a dopočítané rozměry. Ty by měly nově činit 138 mm na výšku a 64 na šířku. Pro srovnání současný model iPhone 5s má rozměry 123,8 x 58,6 mm. Nové rozměry by potom odpovídaly úhlopříčce 4,7 palce, o které jsme slyšeli již nespočetkrát.

iphone_6_mold_comp_1 iphone-6-mold-die-2

Nový iPhone 6 by měl být údajně představen letos na začátku podzimu. Některé zdroje hovoří i o červnu na konferenci WWDC, což je vzhledem k množství úniků také možné.

Zdroj: technobuffalo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

No fuuuuj vždyť přece 4 palcový display je absolutně dostačující a mezní velikost zařízení Ivěci,tak proč najednou 4,7 ?
S velikostí Ivěci poroste asi neúměrně ještě cena.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat