5 aplikací ze storu – pracujeme s fotkami iOS

5 aplikací ze storu – pracujeme s fotkami [iOS]
2014-04-11T12:57:56+02:00
• 2. 4. 2014

Po týdnu tu máme pravidelný středeční seriál 5 aplikací ze storu. Tentokrát se na platformě iOS zaměříme na aplikace určené ke zpracování či dalšímu sdílení fotografií.

iPhoto

Jedna z nejlepších aplikací pro správu fotek. Kromě pokročilého třídění obrázků nabízí také povedený editor. V tom lze upravovat expozici, kontrast, barvy a mnohé další parametry. Mimo to iPhoto umožňuje také tvorbu webových deníků a fotoknih. Majitelé, již koupili zařízení po říjnu 2013, mají tento balík zdarma, pro ostatní ho pak nalezneme za 4,49 eur.

IMG_0131 IMG_0133 (1)

Diptic

Diptic poslouží jako výborný program na tvorbu koláží. Nabízí celkem 179 různých uspořádání fotek. Po vložení lze fotku dále upravit, jako třeba změnit jas, saturaci či i přidat nějaký filtr. Pokud rádi tvoříte koláže, za 0.89 eur neprohloupíte.

IMG_0134 IMG_0135

logo-app Diptic Developer Zdarma iOS

VSCO Cam

VSCO Cam poslouží k úpravě fotografií. Obsahuje v základu jen pár efektů, další lze dokoupit za malý peníz. Integrované efekty jsou ale moc povedené a kromě toho nabízí i intuitivní editaci například jasu, kontrastu, saturace, stínů a tak dále. Přímo touto aplikace lze fotografie i pořizovat. VSCO nabízí mimo to také určitou internetovou sbírku s vaším profilem.

IMG_0136 screen568x568

logo-app VSCO Developer Zdarma iOS

Picr

Picr slouží k zachycování vás nebo jiného objektu každý den, každou hodinu nebo každou půlhodinu. Díky tomu potom vznikají pěkná časosběrná videa, jak jste se měnili či dané místo měnilo. Při pořizování snímku lze vidět pomocnou mřížku a také prosvítání předchozí fotky pro umístění na stejnou pozici.

IMG_0125 IMG_0126

logo-app Picr : Tell Your Story in Pics Developer Zdarma iOS

iMediaShare

Toužili jste na iPhonu po obyčejném DLNA místo AirPlay? Tato aplikace toto přání splní. Nabízí totiž streamování vašich fotek, videí, hudby do zařízení podporující standard DLNA.

IMG_0129 IMG_0130

logo-app iMediaShare Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat