Nová živá tapeta od tvůrců DashClock

Nová živá tapeta od tvůrců DashClock
2014-02-16T10:28:26+02:00
• 14. 2. 2014
1

Jistě jste někdy museli slyšet o aplikaci DashClock, která je velmi proslulá. Jedná se o propracovaný widget na zamykací obrazovku s povedeným vzhledem. Nyní se autoři DashClock zasloužili o další zajímavý nápad, kterým se pokouší dosáhnout stejného úspěchu s živou tapetou Muzei.

unnamed4 unnamed5

Muzei je živá tapeta, která mění pozadí na základě vašeho nastavení. Možnosti jsou velmi široké. Nastavení nabízí změnit pozadí každý den, přičemž jsou stahovány z internetu.

To však neznamená, že je připojení nezbytné. Muzei nabízí nastavit si své oblíbené obrázky a ty používat jako pozadí, přičemž jejich obměny mohou být i po hodinách. Pokud namítáte, že je takových aplikací spousta, není tomu tak. V muzei najdete vychytávky, jako je rozmazání, které si určíte dle svého uvážení anebo určení tmavosti obrázku.

unnamed3 unnamed2 unnamed1 unnamed

Skvělou zprávou především pro vývojáře je, že je celá aplikace opensource projektem a nabízí přístup k API zdarma. Nutno podotknout, že autor je Roman Nurik, který není žádným nováčkem, jelikož pracuje přímo ve společnosti Google a lze od něj očekávat pouze kvalitní a dobře zpracované aplikace.

logo-app Muzei Live Wallpaper Roman Nurik Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Lukáš Biel

14. 2. 2014, 17:04

Dashclock je super, ale rozhodně bych ho nenazval zamykací obrazovkou. Je to standardní widget (hodně lidí (vč. mě) ho používá i normálně na ploše), který jde použít i na zamykací obrazovce

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat