Vyzkoušejte českou zábavnou hru Geofun

Vyzkoušejte českou zábavnou hru Geofun
2014-03-07T22:12:33+02:00
• 6. 3. 2014

Dnes je ve světě nepřeberné množství různých geolokačních her, přičemž mezi nejpopulárnější patří bez diskuze geocaching. Pokud Geocaching patří mezi vaše oblíbené aktivity, neměla by vám utéci aplikace Geofun.

unnamed_result

Zatímco u Geocachingu pořádáte „hon“ na kešky, u Geofunu je tomu naopak a vše je pouze virtuální, to znamená, že žádné fyzické předměty hledat nebudete. Co na vás však čeká, je spousta zábavy při cestování na místa, která by vás jinak nenapadlo navštívit. Geofun řeší zábavu po svém, při různých výletech budete navštěvovat různé památky a místa, kde budete plnit úkoly. Za každý splněný úkol sbíráte tzv. „Geonky“, které jsou vám připsány na účet ve hře a dle nich je také poukázáno na vaší Geohodnost.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

Datové připojení při hraní Geofunu nepotřebujete, což je bezesporu velkou výhodou a mnoho hráčů tuto vlastnost ocení. Hra je poměrně jednoduchá a během hraní se většinou nesetkáte s žádnými problémy s aplikací, která je velice dobře vyladěná a od chyb oproštěná. Při navštívení daného místa se musí hráč tzv. checknout, přičemž aplikace rozpozná, zdali nepodvádíte a podle GPS souřadnic ohlášení uzná, nebo ne.

Abychom nehovořili pouze o kladech, zmíním se i o velkém negativu, na rozdíl od Geocachingu je v Geofunu omezení v úkolech, jež jsou přidávány pouze vývojáři a proto je hra omezena pouze na větší města, kde je památek a zajímavých míst více. Na výčet nejrůznějších úkolů v různých městech se můžete podívat ZDE.

unnamed (3)_result unnamed (4)_result unnamed (5)_result unnamed (6)_result

Geofun nabízí příjemné prostředí, mnoho měsíců zábavy a množství různých soutěží o hodnotné ceny. Nejvíce uživatelé potěší zpráva, že je vše zdarma, tudíž nemusíte za nic platit a pouze si užívat krásné chvíle během navštěvování různých neznámých míst.

Geofun je dostupný pro platformy Android a iOs.

logo-app GEOFUN World Media Partners, s.r.o. Zdarma ANDROID logo-app GEOFUN.cz Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat