Huawei: první zařízení s 2K displejem ještě letos

Huawei: první zařízení s 2K displejem ještě letos
2014-03-06T11:00:32+02:00
• 6. 3. 2014
1

Nový příspěvek z čínské sociální sítě Sina Weibo potvrzuje předchozí spekulace a zároveň přichází s další chystanou novinkou od společnosti Huawei. Mobilní trh by se měl skutečně dočkat dvojice modelů Ascend D3 a Ascend P7, které podle nejnovějších informací ještě navíc v portfoliu doplní jedno zařízení s 2K displejem. Opět se tedy potvrzuje, že tento rok bude ve znamení vysokých rozlišení.

Huawei

Na spočítání celkového počtu zařízení s 2K rozlišením, která jsou aktuálně v prodeji, by vám zřejmě vystačily prsty jedné ruky. Nicméně to se v několika následujících měsících může velice rychle změnit. První model XPlay 3S od Vivo bude pronásledovat také čínský výrobce. Připravovaný model má zapadat do nejvyšší třídy s názvem Ascend D, a to díky osmijádrovému procesoru HiSilicon K3V3, 5palcovém displeji, rozlišení 2560 × 1440 pixelů, hustotě pixelů 587 ppi.

Jeho prodej odstartuje v září za cenu 3 888 juanů (tj. v přepočtu 12 630 Kč), ale předtím, v červnu na čínský trh přijde Ascend D3 za 469 dolarů (tj. 9 348 Kč) nebo ještě v květnu můžeme očekávat Ascend P7 za prozatím neznámou cenu.

Huawei Ascend D

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Petr Simonides

6. 3. 2014, 20:58

Huawei se rozjel v závratném tempu a přináší jednu novinku za druhou. Podstatné je, že myslí na různé kategorie uživatelů a tak si může vybrat skoro každý. Já se docela těším na uvedení G6ky.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat