Samsung chystá low-endový model G310 s KitKatem

Samsung chystá low-endový model G310 s KitKatem
2014-03-21T06:25:02+02:00
• 21. 3. 2014

Po představení poslední verze 4.4 KitKat systému Android mnoho uživatelů potěšila podpora zařízení s 512MB pamětí RAM, jejichž kořeny sahají někam k roku 2010. Dodnes se této aktualizace dočkala pouze hrstka modelů z low-endové řady. Výrobci raději představí zbrusu nové telefony, aby nesnižovali své zisky uvolňováním softwarových aktualizací na starší modely. Podle mnohých indicií jeden takový chystá v dohledné době uvolnit i společnost Samsung.

samsung-logo-thumb

Informace jsou tentokrát seskládány z certifikace FCC, serveru Zauba a také benchmarku NenaMark 2. Novinka pod kódovým označením G310 skrývá 4palcový displej dosahující na WVGA rozlišení (800 x 480 pixelů). Hardwarová část zahrnuje dvoujádrový procesor od Broadcomu založený na architektuře Cortex-A9 s taktovací frekvencí 1,2 GHz společně s grafickým čipem VideoCore IV.

Operační paměť RAM nabídne pouze 512MB velikost. Model o rozměrech 121 x 62,7 mm rovněž vyplní 1 500mAh baterie nebo funkce, jako je Bluetooth 4.0, dual-SIM, WiFi, NFC. Základní výbavu by měl uzavírat Android ve verzi 4.4.2 KitKat. Nakonec není známo, kdy jej vůbec hodlá jihokorejský výrobce ukázat, ale můžeme v řádu alespoň odhadovat s několika týdny.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat