Lumia 630 na prvním renderu v pěti barvách

Lumia 630 na prvním renderu v pěti barvách
2014-03-08T09:30:14+02:00
• 8. 3. 2014

Finská firma Nokia plánuje na 19. dubna hostit událost, kde se možná dočkáme nových zařízení. Mohli bychom se dočkat Lumie 630 a Lumie 635. Tyto dvě zařízení se objeví v pěti barvách – černá, bílá, žlutá, oranžová a zelená. Jediným rozdílem mezi těmito smartphony by měla být dualSIM podpora u Lumie 635.

Nové Lumie by měly mít 4.5″ displej, který bude zobrazovat i softwarová tlačítka. Právě tohle je největší novinka. Na zadní straně najdeme nový vzhled reproduktoru, který je nyní kulatý. U čočky fotoaparátu nenajdeme bohužel LED blesk, který tady bude hodně chybět.

Nokia-Lumia-630-5-colors-Windows-Phone-81

Rozměry zařízení by měly být 129.5 x 66.7 a tloušťka i hmotnost bohužel nejsou zatím známy. Mezi hardwarové prvky můžeme zařadit například Qualcomm Snapdragon 400, kterému má sekundovat až 1GB operační paměti. Oba telefony by měly vyjít se systémem Windows Phone 8.1, který má přinést například i osobní asistentku Cortanu.

Mělo by se jednat o nástupce modelů Lumia 620 a Lumia 625, které byly po celém světě velmi úspěšné. Uvidíme, jestli se to podaří i s těmito novinkami.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat