LG G Flex získal první místo na IF Design Awards

LG G Flex získal první místo na IF Design Awards
2014-03-05T12:09:07+02:00
• 6. 3. 2014

Rok 2013 byl pro společnost LG jedním z nejvýznamnějších díky zavedení pokrokového designu u modelu G Flex. Právě toto zařízení v Soulu získalo zlaté ocenění IF Design Awards. Na domácí půdě si výrobce v pondělí také odnesl cenu z oblasti televizorů za jejich Ultra HD TV, kterou jste mimo jiné mohli nedávno zahlédnout ve velmi povedené reklamě.

IF Product Design Award 2014

Hodnotitelé nenechali bez povšimnutí ani model G2, u něhož především vychvalovali jeho konstrukci, speciálně konstruovanou baterii spolu s inovativním řešením v podobě přemístění bočních tlačítek z rámu na zadní stranu telefonu. Dále G Flex zaujal hlavně svým zakřiveným displejem, ergonomickým designem a stejně tak i tlačítky nesoucích na zádech.

Poslední ocenitelnou vlastností se stala tzv. samoopravitelná technologie implementovaná v zadní části, která je samotnými uživateli nejčastěji vystavována různým škrábancům během běžného používání. Za všechny zmíněné prvky zařízení tedy získalo hlavní cenu, což jednoznačně nelze odepřít. LG G Flex na českém trhu momentálně zakoupíte v průměru za 19 000 Kč.

Zdroj: lgnewsroom.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat