iOS 7.1 nemusí vyjít do úterý aktualizováno

iOS 7.1 nemusí vyjít do úterý [aktualizováno]
2014-03-09T09:58:15+02:00
• 8. 3. 2014
1

Aktualizováno 8.3.

Apple nakonec vydal aktualizovanou verzi aplikace iTunes Festival s podporou iOS 7.0 a přepracovaných designem. Tím se tedy původní spekulace o vydání iOS 7.1 do úterý vyvrací a aktualizace může vyjít klidně i později. Tento měsíc bychom se však s největší pravděpodobností měli dočkat. Vzhledem k tomu, že poslední betaverze vyšla naposledy před měsícem, tak je vydání již opravdu na spadnutí.

screen568x568 (1) screen568x568

Původní článek 6.3.

Operační systém iOS 7.0 vyšel již v loni září a od té doby jsme tu kromě minoritních oprav neměli žádnou novou majoritní verzi. Již v listopadu vyšla první betaverze iOS 7.1 se sadou oprav a nejen těch. Došlo i k pár grafickým úpravám napříč celým systémem. Vydání této nové verze bylo předpokládáno na březen a nyní se datum vydání přibližuje.

photo-22 upload

Nový iOS 7.1 totiž musí vyjít do úterý 11. března, a to z jednoduchého důvodu. V Austinu v USA se totiž koná iTunes Festival a Apple bude tuto akci streamovat. Pro spuštění streamu bude však potřeba aktualizovaná verze stejnojmenné aplikace a ta právě má vyžadovat iOS 7.1. To znamená, že tato aktualizace může vyjít třeba už dnes. Tradičně Apple vydává nové verze v 19 hodin našeho času.

Kromě oprav chyb a mírně upraveného vzhledu přinese nová verze také lepší optimalizaci na nové zařízení s 64bitovými procesory, kde padání aplikací či restarty nejsou nic neobvyklého a také zrychlení nejstaršího podporovaného zařízení – iPhonu 4.

Zdroj: everythingicafe.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

iOS7.1 musí vyjít do úterý.
UPDATE – iOS7.1 nemusí vyjít do úterý.
Lel

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat