Dotekománie doporučuje #31 – BSRemote

Dotekománie doporučuje #31 – BSRemote
2014-03-08T18:33:02+02:00
• 8. 3. 2014
1

Ještě nedávno mnoho lidí hledalo způsob, jak ovládnout televizi nebo počítat přes mobilní telefon, aby si zjednodušili život. Sice dnes máme k dispozici chytré televize nebo Chromecast, ale stále se najdou tací, kteří raději sáhnou po klasice, například přehrávač BS.Player pro Windows. Dnes se podíváme na malou a užitečnou aplikaci, díky které ovládnete tento starší přehrávač videí pro počítač.

Screenshot_14

V první řadě budete potřebovat samozřejmě BS.Player. Abyste jej mohli ovládat z mobilního telefonu, tak si musíte doinstalovat server na váš počítač. Nečekejte složité nastavování, v podstatě jen odklikáte pár položek a o nic víc se nemusíte starat. Jakmile máte tuto základní věc za sebou, stačí si nainstalovat aplikaci do smartphonu nebo tabletu.

logo-app BSRemote Gašper Černevšek Zdarma ANDROID

Než spustíte aplikaci na smartphonu, ujistěte se, že jste na stejné WiFi síti jako počítač. Pokud tomu tak je, můžete aplikací spustit. Ani zde není jakékoliv nastavování. BSRemote automaticky rozezná vše potřebné a napojí se počítač, kde běží BSRemote Server.

2014-03-08 17.08.34

Samotná aplikace pro Android nabízí základní obrazovku s možností spuštění nebo pozastavení filmu a také je zde ovládání hlasitosti. Pokud prstem přejedete po displeji mobilu zprava doleva, tak se vám zobrazí další nabídka.

2014-03-08 17.08.52 2014-03-08 17.08.46

Zde již najdete rozšířené možnosti v ovládání videa a zvuku. Navíc můžete přeskakovat nebo se posouvat ve filmu. V pravém dolním rohu můžete přepínat obraz na počítači do plného zobrazení a zpět.

2014-03-08 17.09.12 2014-03-08 17.09.05

Najdete zde i jednoduché procházení složek na vašem počítači, kde si stačí zvolit film a spustit jej. Z této části lze určit titulky nebo vypnout skrze aplikaci celý počítač.

BSRemote je jednoduchá aplikace se základním vzhledem. Bez problémů plní svůj účel a ani po 3 měsících testování nezklamala. Vždy fungovala nadmíru dobře. Pokud tedy nevlastníte chytré zařízení (televizi nebo Chromecast) a počítač je vaším centrem zábavy, tak se vám zajisté BSRemote vyplatí.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

I would like to share my experience regarding media players. In the recent past, I have used one or two media player apps but not satisfied with their results. I have tried a media player named PlayerXtreme and found the app very amazing. You can easily watch all your videos, films and movies through PlayerXtreme without converting any formats. You can also cast your favorite videos and live streaming on your television screens through its chromecast and airplay feature.It gives a Smooth playback HD 1080 and boosts volume up to three times the original sound without headphones. In my point of view, PlayerXtreme is one of the best media players on both iOS and Android.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat