Francouzský Wiko Wax za 200 € nabídne Tegru 4i

Francouzský Wiko Wax za 200 € nabídne Tegru 4i
2019-06-21T14:23:25+02:00
• 24. 3. 2014

Na loňské MWC jsme mohli vidět nový SoC Tegra 4i od známého výrobce nVidia. První telefon, který tento SoC bude obsahovat, pochází z francouzské továrny Wiko, která pojmenovala nový model jako WAX. Čtyři Cortex-A9 jádra poběží na frekvenci 1,7 GHz. GPU už podle tabulky z MWC bude obsahovat 60 jader, což je o 12 méně než „plnohodnotná“ Tegra 4.

gsmarena_001

Tegra 4i je první SoC, který má v sobě zabudovaný LTE čip, což zmenšuje potřebné místo, které se může použít pro jiné hardwarové prvky. Dále Wax nabízí 4,7palcový displej s HD rozlišením, 1GB operační paměti, 5MPx přední kamerku, 8MPx zadní fotoaparát a 4GB uživatelské úložiště, která půjde navýšit pomoci microSD karty.

Cena za tento francouzský kousek bude 200 euro, což v přepočtu je zhruba 5500 Kč. Wiko Wax by měl za měsíc nastupovat do prodeje ve Francii a Itálii. Bohužel zatím nevíme, jestli se tato novinka dostane i k nám.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat