ZTE Grand Memo II LTE oficiálně #MWC2014

ZTE Grand Memo II LTE oficiálně #MWC2014
2014-02-24T11:51:43+02:00
• 24. 2. 2014

Uběhl přesně rok od doby, kdy byl oficiálně představen model Grand Memo společností ZTE. Nový ročník MWC přináší jeho další pokračování se jménem Grand Memo II LTE včetně všech podstatných informací. Čínský výrobce tak potvrdil původní spekulace, které světem kolovaly ještě před začátkem veletrhu, a napovídaly uvedení na mobilní trh.

ZTE Grand Memo 2 LTE

ZTE Grand Memo II LTE má v přední části na 80 % usazen 6palcový IPS displej s HD rozlišením (720 x 1280 pixelů) společně s 5megapixelovou kamerkou pro videohovory. Celé čelo je chráněno sklem Gorilla Glass 3 nabízející až 178° pozorovací úhly a zároveň vysoká citlivost zaručuje reakce na vaše ruce v rukavicích. Do 7,2mm těla si našel cestu čtyřjádrový procesor Snapdragon 400 od Qualcommu, 2GB operační paměť RAM a 16GB interní paměť.

Záda nesou kromě 3200mAh baterie také 13megapixelový fotoaparát. Ostatně, jak vychází z názvu, tak samozřejmostí je podpora LTE sítí. Softwarovou výbavu uzavírá Android ve verzi 4.4 KitKat. Disponuje výrazně upraveným uživatelským prostředím MiFavor 2.3, což zaručuje řadu předinstalovaných aplikací.

Prodej v Číně by měl prvně odstartovat v dubnu, později má následovat trh v Evropě. Na výběr budou dvě varianty – černá nebo bílá s cenou okolo 300 dolarů (tj. v přepočtu 6000 Kč bez daně a dalších poplatků).

Zdroje: engadget.com, androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat