Samsung Galaxy S4 (mini) Black Edition – stejný styl jako Note 3

Samsung Galaxy S4 (mini) Black Edition – stejný styl jako Note 3
2014-02-04T14:25:08+02:00
• 4. 2. 2014
1

Ruská pobočka Samsungu představila novou verzi svých smartphonů, Galaxy S4 a Galaxy S4 mini, která ponese jméno Black Edition. Tato edice ponese designové prvky z novějších zařízeních, jako jsou Galaxy Note 3 či Galaxy Note 10.1 2014 Edition.

Samsung-Galaxy-S4-Black-Edition-1

Vzhled nové edice, bere stejný styl zadního krytu. Můžete se spolehnout na stejný materiál a dokonce i na falešné švy. Jediné otvory v zadním krytu jsou samozřejmě na čočku fotoaparátu, diodový blesk a na reproduktor. Také na přední straně nalezneme černou barvu, kromě šedých a podsvětlených tlačítek. Dalšími prvky jsou „kovové“ plasty, které zvýrazňují hardwarové tlačítko a reproduktor na přední straně, všechny okraje a obrys fotoaparátu.

Tato černá barva bude mít obrovský kontrast se samsungovskou nástavbou Androidu. TouchWiz je velice barevný a k tomu všemu pomáhá i kvalitní AMOLED displej. Všechny hardwarové i softwarové prvky zůstaly na svém místě. Znovu se můžeme spolehnout na 5″ displej s FullHD rozlišením, čtyřjádrový procesor Snapdragon 600, 2GB operační paměť, 13MPx fotoaparát i 2600mAh vyměnitelnou baterii.

Samsung-Galaxy-S4-Black-Edition-2 Samsung-Galaxy-S4-Black-Edition-3

Samsung-Galaxy-S4-Black-Edition-4 Samsung-Galaxy-S4-Black-Edition-5

Stejně je na tom i Samsung Galaxy S4 mini Black Edition. Stejné hardwarové vlastnosti jako obyčejná verze. Jediný rozdíl bude v ceně telefonu. Tato mini verze bude stát zhruba 460 dolarů. V přepočtu na naše je to zhruba 9 360 Kč. Větší bráška bude stát 660 dolarů, což pro nás znamená asi 13 430 Kč.

Samozřejmě že tato edice si najde své příznivce, ale také své odpůrce. Bohužel zatím nepadlo ani slovo o mezinárodní dostupnosti a také o dalších cenách. Jak víme, tak by se tato edice mohla na náš trh dostat, stejně jako edice La Fleur. Bohužel tohle je pouze otázkou času a vše se určitě dozvíte v čas.

galaxy-s4-mini-black-edition-645x430

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Peter Markuška

4. 2. 2014, 14:43

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat