Samsung oživí edici La Fleur 4 modely Galaxy

Samsung oživí edici La Fleur 4 modely Galaxy
2013-12-11T10:00:00+02:00
• 11. 12. 2013

Řadu různých Lite a Mini verzí hodlá společnost Samsung dále rozšířit o další vylepšené modely pod označením z minulosti známým jako La Fleur. Oblíbený květinový motiv doplní přijatelné barevné provedení, což předurčí cílenost zařízení na ženská pokolení. Všechny tyto novinky bude jihokorejský výrobce přinášet na mobilní trh během příštího roku.

Samsung La Fleur

Zmiňovaného oživení v podobě edice La Fleur se dočkají modely s názvem Galaxy S4, Galaxy Core, Galaxy Fame Lite a Galaxy Trend, přičemž první jmenovaný přijde v červené barvě a pátém týdnu roku 2014. Následně ještě předtím můžeme ve třetím týdnu očekávat Galaxy Core ve vínově červeném provedení.

Nicméně prvními novinkami se stane Galaxy Fame Lite spolu s Galaxy Trend, jelikož jsou tyto modely v bílé nebo červené barvě připraveny vypustit už ve druhém týdnu roku 2014. Závěrem musíme podotknout, že data uvedení se můžou mírně lišit. Co se týče seznamů specifikací, ty zůstanou zcela netknuté, tudíž telefony projdou pouze kosmetickou úpravou.

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat