Logic Instrument s pomocí Archosu ukáže nejen dvě odolná zařízení

Logic Instrument s pomocí Archosu ukáže nejen dvě odolná zařízení
2014-02-04T16:00:17+02:00
• 4. 2. 2014

Provedená restrukturalizace dovedla společnost Logic Instrument ke spolupráci s francouzským Archosem. Obě značky pocházející z Francie na úvod představí dvě modelové řady, kde jedna má být zaměřená na bezpečnost a druhá na podnikatelskou sféru. Důvodem je vstup akcionářů Archosu, což také bude mít vliv na základ všech zařízení.

Logic Instrument Archos

První řada určená pro využití v průmyslu nabídne odolná zařízení, kde se objeví jak chytré telefony, tak i tablety nebo přenosné počítače. Logic Fieldbook E1 bude 10,1palcový tablet s robustní konstrukcí odolný vůči extrémním podmínkám. Pochlubit se může získanou certifikací IP65 a MIL-STD810G určenou pro vojenské účely. Navíc technologie FieldViewTM poskytne nejlepší čitelnost na slunci ve své třídě.

V nabídce jej doplní robustní telefon Logic FieldBook H1, který ochrání certifikace IP54, tvrzené sklo a gumové tělo. Výrobce slibuje při plném využívání výdrž 2 dny, což má zajistit baterie o velikosti 3 500 mAh. Obě novinky samozřejmě poběží na systému Android.

Logic Fieldbook E1 Logic FieldBook H1

Modelová řada zaměřená na podniky potěší speciálním bezpečnostním řešením nebo například možností řízení vozového parku. Na úvod mezi tablety přijde Logic 101 XS2 s 10,1palcovým displejem a odnímatelnou klávesnicí. Práci s dokumenty zajistí předinstalovaná aplikace Office Suite Pro 6. Dostatečnou rychlosti mobilního internetu na cestách bude zaručovat podpora LTE sítí.

V případě chytrého telefonu tomu nebude jinak, jelikož Logic 50 Helium 4G rovněž dokáže pracovat na sítích 4. generace. Přední 5palcový IPS displej s HD rozlišením požene čtyřjádrový procesor taktovaný na 1,2 GHz. Zařízení získala plnou certifikací Googlu, takže o aplikace nemusí být nouze.

Nakonec prozatím vše nasvědčuje tomu, že Logic Instrument nabídne brandovaná zařízení, která pouze namísto Archosu přejmenují k obrazu svému.

Logic 101 XS2 Logic 50 Helium 4G

Zdroj: logic-instrument.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat