Koncept iOS 8 na videu

Koncept iOS 8 na videu
2014-02-27T12:00:22+02:00
• 27. 2. 2014

Velmi pěkný koncept nové verze iOS zveřejnil na svém YouTube kanále Abdel Ibrahim. Ten ukazuje, jak by v praxi mohl fungovat iOS verze 8 stále s flat designem, avšak již bez průhledných efektů. Na videu také vidíme ukázku sjednocení panelu multitaskingu s Control Center.

Toto sjednocení by se pak jmenovalo Mission Center. Výhoda řešení by spočívala v tom, že by právě přepínání aplikací bylo dostupné i gestem a nemuselo by se aktivovat dvojklikem na home button. Celý koncept ale trochu odporuje základu iOS 7, které je rozvrstveno na tři části – tapeta na pozadí, ikonky a na tom všechny lišty, centra a aplikace.

ios7.layersiOS 7

Uvidíme, jak bude nakonec iOS 8 vypadat, velké změny v designu a konceptu rozhraní však nelze očekávat. Jednou z připravovaných novinek má být údajně Healthbook. Tato aplikace by měla seskupovat informace o vašem zdravotním stavu. iOS 8 bude nejspíše představeno v červnu a pro veřejnost uvolněno v září.

Zdroj: bgr.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat