Zařízení od Motoroly získávají novou aplikaci Galerie

Zařízení od Motoroly získávají novou aplikaci Galerie
2014-01-24T07:15:13+02:00
• 24. 1. 2014
1

Motorola je jedna ze společností, které využily možnosti, a některé svoje aplikace umisťují do Google Play Store. Toto jednání má velkou výhodu v tom, že společnosti nemusí vydávat OTA aktualizace celého systému a mnoho problémů a novinek mohou řešit přes Google Play Store. Motorola již několik takových aplikací, které umístila do Play Store, má a dnes k ní navíc přibyla i Galerie.

Ta přebírá mnoho prvků z té původní, kterou najdeme v čistém Androidu. Například detail fotografie vypadá téměř totožně včetně rozložení tlačítek. Rozdílu si však všimnete kdekoliv jinde. Seznam alb a samotných fotografií je vyveden více v Holo stylu a obsahuje i nabídku vyjíždějící ze strany displeje tak, jako to známe z mnoha aplikací nejen od Googlu. Dalším rozdílem je změna směru posouvání, od teď je posun v seznamu vertikální, zatímco v originální Galerii je horizontální. Svižnost je jak u nové, tak původní galerie prakticky stejná. Žádných nových funkcí jsme se však nedočkali a změna se týkala pouze vzhledu aplikace.

Screenshot_2014-01-23-21-23-04 Screenshot_2014-01-23-21-23-10 Screenshot_2014-01-23-21-24-35 Screenshot_2014-01-23-21-24-39

Pokud se vám nová Galerie líbí a chtěli byste si ji vyzkoušet, pak mám pro vás špatnou zprávu. Je dostupná pouze pro telefony Moto X, Moto G, Droid Ultra, Droid Mini a Droid Maxx a je limitována na Android 4.4 KitKat. Toto je první případ, kdy Motorola pomocí Play Store nahradila původní aplikaci a podle mě je možné, že se v budoucnu dočkáme i dalších takto nahrazených aplikací a vlastníci zařízení od Motoroly se zřejmě mají ještě na co těšit.

logo-app Motorola Gallery Motorola Mobility LLC. Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jan Polášek

Technologický nadšenec, fanoušek Googlu a jeho služeb, milovník čistého Androidu bez nadstaveb, začínající webový vývojář a politickým smýšlením libertarián.

Komentáře

Radek Benes

26. 1. 2014, 15:33

Zkoušel jsem jí už v pátek a hned jsem se vrátil k předchozí verzi…opět jen v současném duchu „vše zvětšíme a znepřehledníme“…sakra, já chci malé pravidelné náhledy, aby se jich vešlo na display co nejvíce a dalo se v tom orientovat. Co bude příště? vypustí se náhledy úplně a už se bude jen listovat? Proč se dneska dělá vše pro „parádu“ a ne tak,a by to bylo v praxi co nejpoužitelnějsí? Na co máme velké displaye, když se na ně stejně nic nevejde?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat