#TipNaAplikaci – Liftago Taxi

#TipNaAplikaci – Liftago Taxi
2014-01-15T13:00:04+02:00
• 15. 1. 2014
2

Jistě se vám mnohdy stalo, že jste na akci či nějakém večírku v jiném městě a potřebujete nutně taxi. Většina lidí si číslo na taxi zjišťuje, až jej nutně potřebuje a hledání je v tu chvíli zdlouhavé, nicméně revolucí by mohla být aplikace Liftago Taxi od autorů ADLER iTech.

unnamed (4)_result

S aplikací Liftago Taxi by se vám již nemělo stávat, že budete zdlouhavě hledat číslo pro taxi službu. Po otevření aplikace sama rozpozná vaši polohu a vy si jednoduše můžete taxi přivolat. Rozhraní nabízí zobrazení aktuálního seznamu vozů na mapě, tato funkce je užitečná pro co nejrychlejší příjezd řidiče taxi. Kromě tohoto přehledu máte možnost si také vybrat, s kým, nebo kterým vozem chcete jet. Liftago nezapomíná ani na vymoženosti, jako jsou např. zobrazení přibližné ceny za jízdu, délku než za vámi řidič dorazí a další.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

Dobrým nápadem je hodnocení každého řidiče zvlášť, to se vyplatí ve chvílích, kdy se musíte na něco koncentrovat a ničím se nerozčílit – např. protivným a nepříjemným řidičem. V nastavení najdete možnost nastavit si určité parametry, jaké by mělo zrovna vaše taxi splňovat. Liftago je prozatím poměrně málo rozšířené, ačkoliv se snaží být i revoluční, trh a nízké ceny dělají své.

unnamed (3)_result unnamed_result

Aplikace je v obchodě Google Play a na AppStoru ke stažení zdarma.

logo-app Liftago Taxi ADLER iTech Zdarma ANDROID

logo-app Liftago Taxi Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Lucie Budínová

VIP 15. 1. 2014, 17:04

No jo ale aplikace je jen pro Prahu a nebo které města jsou podporováný?Je tam i Prostějov,Olomouc,Vyškov,Blansko nebo Brno?

Radek Michalčík

16. 1. 2014, 9:24

Dobrý den Lucie, nejde o to, že by aplikace byla a nebo podporovala jen nějaké město… Aplikace je vyvíjena jako globální, technicky může fungovat kdekoliv na světě. Momentálně probíhá pilotní provoz především v Praze, to ano, v Brně se již podařilo připojit také několik taxi, ale nic nebrání rozšíření na další města a také státy ;-). Máte-li chuť a čas pomoc se šířením Liftago mezi taxikáře nebo pasažéry, můžete stejně jako kdokoliv jiný. A Liftago je natolik fér, že si pro vlastní režii ponechává pouze 50% z provizí od řidičů za zprostředkování zakázek a druhých 50% jde do marketingu prostřednictvím komunitního podnikání jako odměny pro lidi, kteří pomohou Liftago šířit na trh. Jsem u Liftago od května 2013, kdy jsem začal s připojováním prvních řidičů taxi v Praze, tehdy ještě pro betatestování aplikace. Je super pozorovat jak se to celé vyvíjí a posouvá očekávaným směrem. Liftago je zajímavá a užitečná aplikace a stojí za ní ještě mnoho dalšího připravovaného k usnadněné přepravy z bodu A do bodu B především ve městech. Ve městech, které jste jmenovala osobně nemám nikoho komu bych předal své zkušenosti a kdo by podpořil šíření Liftago. V případě zájmu mě kontaktujte přes FB nebo na 773 111 212. Hezký den, Radek Michalčík

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat