Garmin představil chytrý fitness náramek Vivofit

Garmin představil chytrý fitness náramek Vivofit
2014-01-07T09:55:56+02:00
• 7. 1. 2014

Společnost Garmin je známá kvalitními GPS přístroji, které jsou určené ať už pro vyznavače outdoorových aktivit, nebo sportovní nadšence. Vivofit, který byl předveden na veletrhu CES2014, je elegantní náramek, který bude mít za úkol monitorovat vaše denní a noční aktivity a tyto údaje uchovávat pro další analýzu. Jakmile bude shromážděno maximum informací o úrovni vaší aktivity, Vivofit by vás měl motivovat a vést k dalšímu zlepšování kondice.

Garmin_vivofit_group_shot_Emb._Jan_6_8am_ET_large_verge_medium_landscape

 

K zobrazení informací poslouží malý displej, který je po celou dobu zapnutý. Zobrazuje počet kroků, počet zbývajících kroků pro splnění denního cíle, čas, spálené kalorie, indikátor nečinnosti, aktuální mód den/noc a také zobrazení srdečního tepu, pokud je připojen kompatibilní snímač tepové frekvence. Použité přenosové technologie jsou ANT+ a Bluetooth Smart.  Naměřené hodnoty se ukládají do vnitřní paměti náramku a tato data je možné přenést přes počítač, či chytrý telefon do deníku Garmin Connect, což je aplikace, která je dostupná kromě webu také pro platformy iOS a Android.

connect

Výrobce uvádí, že baterie v náramku vydrží při plném využití jeden rok. Náramek je rovněž vodotěsný a to až do hloubky 50 m. Lze jej tedy možné nosit neustále a za jakékoliv činnosti. Umí rovněž monitorovat kvalitu spánku po přepnutí do nočního režimu.

 

vivofit-koty

 

Dostupnost chytrého náramku Vivofit je plánována na začátek února 2014 a bude se prodávat za cenu 3 290 Kč včetně DPH.

Zdroje: theverge.com, garmin.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat