5 aplikací ze storu – utility na iOS

5 aplikací ze storu – utility na iOS
2014-01-22T14:00:49+02:00
• 22. 1. 2014

Po týdnu vám přinášíme další díl ze seriálu 5 aplikací ze storu. Dnes se podíváme opět na jablečnou platformu, tedy na iOS. Přinášíme vám tipy na aplikaci pro iPhone.

itunes_app_store_icon_field_640_large_verge_medium_landscape

Spark Camera

Momentálně se tato aplikace nachází v akci zdarma v rámci App of the Week. V základu s ní lze točit videa pouhým podržením prstu na displeji a následně k němu přiřadit různé efekty. Spark Camera je velmi pěkně graficky zpracována ve stylu iOS 7.

 screen568x568 (6) screen568x568 (7)

Pedometer for M7

Tato aplikace se zaměřuje na použití nového koprocesoru M7 v procesoru Apple A7. Využijete ji pouze na iPhonu 5s, iPadu Air a iPadu mini s Retinou. M7 byl navržen na zaznamenávání vašeho pohybu a tato utilita vám bude počítat vaše kroky ušlé za den. A opravdu to funguje velmi spolehlivě, sám jsem testoval, zda počítá správně, a počítá. K dispozici je pak také graf a celkový počet kroků za měsíc.

screen568x568 (4) screen568x568 (5)

logo-app Pedometer for M7/M8/M9 - Steps with Widget Developer Zdarma iOS

Scanner Pro by Readdle

Velmi povedená aplikace s názvem Scanner Pro vám dokáže vaše dokumenty pouhým vyfotografováním naskenovat. A funguje to naprosto perfektně, testoval jsem nafocení pár dokumentů i z úhlu a nepoznali byste, že se nejedná o sken.

screen568x568 (8) screen568x568 (9)

logo-app Scanner Pro Developer Zdarma iOS

Sochi 2014 Results

Již 7. února začínají zimní olympijské hry v Soči. V souvislosti s tím se objevila oficiální aplikace. Ta nabízí seznam všech událostí, třídění na jednotlivé sporty, výsledky a i jednotlivé profily účastníků. Krom toho nabídne také novinky a přehlednou tabulku, jaký stát získal kolik medailí.

screen568x568 (2) screen568x568 (3)

VLC verze 2.2.0

Přehrávač multimediálních souborů VLC je již nějaký ten pátek zpátky na AppStore, nyní však přichází aktualizovaná verze s novinkami, které stojí za to zmínit. Inovací prošel vzhled celé aplikace, který nyní ladí do iOS 7. Novinkou je podpora různých multitouch gest, například dvěma prsty video pozastavíte. Integrována byla taktéž podpora přehrávání videí z Google Disku a Dropboxu bez nutnosti jejich stahování. Nově je celá aplikace lokalizována do češtiny a podporuje nové formáty a streamované protokoly. Zlepšena byla pak integrace UPnP.

screen568x568 screen568x568 (1)

logo-app VLC for Mobile Developer Zdarma iOS

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat