5 aplikací ze storu – androidí mix

5 aplikací ze storu – androidí mix
2014-01-01T15:20:59+02:00
• 1. 1. 2014

android do clanku

Určitě spousta z vás našla pod stromečkem androidí zařízení a rádi byste vyzkoušeli nějakou zajímavou aplikaci. Dnešní androidí mix by mohl být tím správným místem, kde začít.

CloudCube

 

Velice šikovný správce pro synchronizaci souborů v úložištích na internetu. Podporována je samozřejmě velká trojka – Dropbox, Google Drive a Skydrive, ale i ostatní jako jsou Box, SugarSync, 4shared a další. Vytvoření spojení mezi složkou na vašem zařízení a složkou v cloudu je velice jednoduché, ale úplně tu chybí nastavení, kdy a jak (Wi-Fi, mobilní data) se má synchronizovat. Modernější vzhled by této aplikaci také slušel.

logo-app CloudCube srcappsdev Zdarma ANDROID

dialapp : context aware dialer

 

Pokud neradi hledáte v kontaktech toho, komu chcete volat, tak pak si nainstalujte tuto “věštící” aplikaci. Nejsou v tom žádné magické síly, ale algoritmy, které se vám snaží na základě vaší polohy, času, kalendáře a konverzace nabídnou tu správnou osobu, které chcete právě zavolat.

logo-app Dialapp : Kitkat Dialer dexetra Zdarma ANDROID

Eyeprint App Lock Beta

Tuto aplikaci tu zmiňuji jen proto, že stojí za vyzkoušení. Jedná se o další způsob odemykání “zamčených” aplikací, ale určitě bych ji nepoužíval jako náhradu za tradiční druhy zabezpečení, jako je třeba PIN nebo heslo. S mým Galaxy Note 3 jsem spustil aplikace i se zavřenýma očima.

logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID

Scatter – Fast File Sync

Aplikace pro snadnou a rychlou synchronizaci vašich dat mezi mobilními zařízeními a PC. Ti z vás, kteří neradi svěřují svá data “cloudu”, tak zbystřete, protože veškeré soubory i ostatní synchronizovaná dat jsou uložena pouze na vašem mobilu/tabletu/PC, takže je máte vždy pod kontrolou.

logo-app Scatter Clipboard & File Sync appfour Zdarma ANDROID

PowerLine

 

Chcete si zaplnit stavovou lištu různými indikátory, například  stavem zaplnění vnitřní paměti, SD karty atd., tak si nainstalujte tuto appku, která nabízí i drobné přizpůsobení. Bohužel free verze je omezená na 2 indikátory, ale 20 Kč za plnou verzi zase není mnoho.

logo-app PowerLine Urbandroid Team Zdarma ANDROID
logo-app PowerLine Unlock Urbandroid Team 1,00 US$ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Starý

Majitel dvou Android zařízení (SGS2, Asus Transformer Pad TF300T). Mám rád bushwalking, geocaching a také jsem začal skenovat QR kódy (munzee).

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat