Pantech Vega Secret Up: čtečka otisků prstů opět na scéně

Pantech Vega Secret Up: čtečka otisků prstů opět na scéně
2013-12-08T09:00:15+02:00
• 8. 12. 2013

Implementovat čtečku otisků prstů do všech nových zařízení. Tohoto cíle se zřejmě prozatím drží severokorejská společnost Pantech, která v týdnu přinesla na mobilní trh nový přírůstek v podobě telefonu nesoucí název Secret Up a samozřejmě zapadající do modelové řady Vega. Zařízení přináší hardware dovolující dosažení opravdu skvělého výkonu.

Pantech Vega Secret Up

Pantech Vega Secret Up nabídne 5,6palcový displej s Full HD rozlišením. O  výkon se stará procesor Snapdragon 800 se čtyřmi jádry Krait 400 taktovanými na 2,3 GHz, grafický čip Adreno 330 a operační paměť o velikosti 2 GB. Dále budou mít uživatelé v základu k dispozici vnitřní paměť s kapacitou 16 GB. Zadní část doplňuje 13megapixelový fotoaparát spolu s 3150mAh baterií a nakonec softwarovou výbavu zastřešuje systém Android ve verzi 4.2.2 Jelly Bean.

Zařízení se dočkalo celé řady zajímavých funkcí, mezi které lze zařadit nativní podporu FLAC Support Plus. Samozřejmostí, jako u většiny posledních modelů, je snímač otisků prstů. Výrobce zároveň dodává, že soukromí uživatelů při sledování displeje zajišťuje doposud blíže nespecifikovaná technologie.

Pantech bude také nabízet speciální výklopný obal se zesilovačem zvuku, jehož efekt by měl údajně odpovídat návštěvě koncertního sálu. Do prodeje telefon přijde ještě během prosince v černém nebo bílém provedení za neupřesněnou prodejní cenu.

Zdroj: zdnet.co.kr

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat