Aplikace s nejlepším designem podle Googlu

Aplikace s nejlepším designem podle Googlu
2013-12-27T08:21:04+02:00
• 27. 12. 2013
1

I na konci tohoto roku jsme se dočkali kolekce Beautiful Design Winter 2013která obsahuje aplikaci s nejlepším designem. Jsou zde obsaženy ty, které splňují zásady pro vývoj, typografii, mají jednoduchý a pochopitelný design a jsou rychlé. Je zde 10 aplikací, jenž byly vybírány členy Android Design týmu od Googlu pod vedením Marca Paglia.

hero

Timely

Na první pohled se jedná o jednoduchý budík, který nabízí více, než byste čekali. Díky své synchronizaci jej můžete mít nainstalovaný na větším množství zařízení a všude budete mít jednotné nastavení. Jakmile začnou všechny vyzvánět, tak stačí potvrdit probuzení na jednom z nich a ostatní se také ztiší. Samozřejmě nabízí další funkce, jako třeba chytré buzení, stopky, časovač nebo změnu vzhledu.

logo-app Timely - Budík Bitspin Zdarma ANDROID

Circa News

Circa je ukázkou aplikace s jednoduchým designem, která respektuje typografii. Bohužel v České republice ji moc nevyužijete, jelikož obsahuje zejména zahraniční zpravodajství. Na druhou stranu můžete skrze ní sledovat nějaké dění, navíc budete upozornění na jakoukoliv aktualizaci nebo novinku v daném příběhu.

logo-app Circa News Circa 1605, Inc. Zdarma ANDROID

Etsy

Tato aplikace vás zaujme nejen příjemným ovládáním, lehkými animacemi nebo jednoduchým designem, ale i obsahem. Jedná se o místo, kde můžete nakoupit ručně vyráběné zboží všeho druhu. Aplikace je v angličtině, ale zobrazuje cenu v korunách.

logo-app Etsy Etsy, Inc Zdarma ANDROID

Airbnb

Další zajímavý nápad, který jste mohli vidět i ve filmech. Jedná se o centrum pro ubytování, když cestujete. Jakoby menší katalog míst, kde můžete nejen složit hlavu. Zde jde také o design, čistotu a jednoduchost.

logo-app Airbnb Airbnb, Inc. Zdarma ANDROID

Zbylé aplikace jsou v některých ohledech podobné s těmi předchozími. Vyznačují se velmi příjemným rozhraním, které neruší a zároveň nabízí jednoduché ovládání. Jsou zdarma, takže vám nikdo nebrání, abyste je vyzkoušeli. Je zde ale výjimka v podobě aplikace Runtastic.

logo-app The Whole Pantry Belle Gibson 2,44 US$ ANDROID logo-app Runtastic Heart Rate PRO Runtastic 2,04 US$ ANDROID logo-app Tumblr Tumblr, Inc. Zdarma ANDROID logo-app Umano: Listen to News Articles SoThree, Inc. Zdarma ANDROID logo-app Yahoo Počasí Yahoo Zdarma ANDROID logo-app Pinterest Pinterest, Inc. Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Timely má teď svou premium verzi (in-app purchase) jen za 20 Kč/$1 (75% sleva oproti běžné ceně) :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat