Dotekománie doporučuje #19 – Lepší místo

Dotekománie doporučuje #19 – Lepší místo
2013-12-07T11:00:00+02:00
• 7. 12. 2013

Dnes vám doporučíme aplikaci, která je v obchodech poněkud krátkou dobu. Jedná se o pomůcku, která by nám měla pomoci zlepšit prostředí kolem nás, nebo jen upozornit na nějakou nekalost. Tvůrci jsou BIOPORT Software Labs.

unnamed_result

Lepší místo je dobrým nápadem, jak pomoci zlepšit prostředí kolem nás namísto nečinnosti a planého nadávání. Základní funkcí je mapa České republiky, na které je přehledně pomocí čísel v bublinách zobrazený počet nekalostí navržené uživateli.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

Samozřejmostí je nalezení místa dle vaší aktuální polohy, což je nerychlejší cestou k zobrazení nejbližších poznatků. V momentě, kdy se budete chtít podívat na určité návrhy uživatelů, můžete zobrazit všechna takto označená místa v detailním popisu.

unnamed (3)_result unnamed (4)_result

Samotné nahlášení je velmi jednoduché, je zde možnost vložit důraznou fotografii a také více informací včetně datumu apod. Autoři si zaslouží pochvalu, jelikož aplikace obsahuje správu vámi nahlášených míst.

unnamed (5)_result unnamed (6)_result

Aplikace Lepší místo je v obchodě zcela zdarma a jistě si zaslouží vyzkoušení a přispění ke zlepšení situace v České republice.

logo-app Lepší místo BIOPORT Software Labs Zdarma ANDROID logo-app Lepší místo Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat