Xolo Q2000: nový phablet střední třídy z indické dílny

Xolo Q2000: nový phablet střední třídy z indické dílny
2013-11-12T09:00:57+02:00
• 12. 11. 2013

Střední třídu chytrých telefonů rozšířila indická společnost Xolo novým přírůstkem zapadající díky úhlopříčce displeje spíše mezi takzvané phablety. Zařízení s označením Xolo Q2000 nabídne výbavu odpovídající jeho zaměřenému segmentu zaobalenou pohledným designem za zcela přiměřenou cenu.

Xolo Q2000

Čelní část telefonu zabírá 5,5palcový displej s HD rozlišením, zatímco uvnitř se nachází čtyřjádrový procesor dodaný Mediatekem dosahující na 1,2GHz frekvenci společně s 1GB operační pamětí RAM. Interní paměť nabídne velikost 8 GB, kterou navíc můžete zvýšit vložením paměťové microSD karty až s 32 GB. Softwarovou výbavu zajišťuje operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean.

Xolo Q2000 na zádech nese 13megapixelový fotoaparát včetně přisvětlovací LED diody, a v jeho nastavení najdete různé detekce scén, ladění, rozpoznání obličeje, HDR, vertikální nebo horizontální panorama. Výdrž telefonu obstarává 2600mAh baterie poskytující 17 hodin hovorů na 2G sítí či 12 hodin na 3G sítí.

Ačkoliv poslední známé informace neuvádějí dostupnost na mobilním trhu, prodejní cena bude šplhat na 14 999 indický rupií, což v přepočtu vychází na 4 850 Kč bez daně a dalších poplatků za pořízení.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat