Switchr – trochu jiný multitasking pro Android

Switchr – trochu jiný multitasking pro Android
2013-11-02T09:25:01+02:00
• 2. 11. 2013

Multitasking neboli větší množství zároveň spuštěných aplikací a libovolné přepínání mezi nimi je v novějších verzích Androidu vyřešeno na celkem dobré úrovni, některým lidem však stále nemusí vyhovovat. Uvědomil si to i 17letý programátor Mohammad Adib, který má za sebou již několik úspěšných aplikací pro Android a nedávno přišel se svým novým projektem Switchr. Multitasking je zde založen převážně na jednoduchých gestech a přehledné grafice, ovládání spuštěných aplikací je tak velmi efektivní i efektní zároveň.

switchr_1

Po prvním spuštění aplikace Switchr si lze zvolit ze dvou stylů přepínání aplikací. První styl s názvem Switchr Flow spoléhá na animovaný tok aplikací za sebou (na obrázku výše). Do této nabídky se lze dostat jednoduchým gestem z předem nastaveného okraje do středu obrazovky. Ke spuštění pozastavené aplikace pak stačí umístit její ikonu doprostřed, pro ukončení aplikace poslouží jednoduché stažení dolů.

switchr_2

Druhý styl s názvem Switchr Slide zase zobrazuje pozastavené aplikace jako jednotlivé karty, k jejich přepínání je stačí opakovaně přesouvat z kraje doprostřed displeje (druhý obrázek výše). Obě zmíněné možnosti ovládání jsou názorně předvedeny v následujícím videu.

V nastavení aplikace je k nalezení velké množství možností, jako je například citlivost doteku, seznamy výjimek, velikost ikon a další. Jen některé možnosti jsou ale dostupné v bezplatné verzi aplikace. Pokud vás tak Switchr zaujal, jeho plnou verzi si lze zakoupit za necelých 38 Kč.

logo-app Switchr - App Switcher Mohammad Adib Zdarma ANDROID

logo-app Switchr Pro Key Mohammad Adib 1,99 US$ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat