Oppo R833T: první informace o levné novince

Oppo R833T: první informace o levné novince
2013-11-22T06:29:00+02:00
• 22. 11. 2013

Čínský výrobce chytrých zařízení, společnost Oppo chystá uvést na mobilní trh další nové zařízení, a to tentokrát za relativně dostupnou cenou. První hrstka uniklých specifikací dává za pravdu, že půjde spíše o telefon zapadající díky své výbavě do nižší střední třídy. Avšak u výrobce jde o nezvyk, jelikož doposud v portfoliu nabízí pouze zařízení s těmi nejvyššími parametry, a tak může jít o pokus levného zařízení sázejícího na renomé.

oppo_logo

Chytrý telefon prozatím označovaný R833T bude disponovat 4,3palcovým displejem založeným na IPS technologii a zaujímající WVGA rozlišení (480 x 800 pixelů). Hardwarovou výbavu zajistí 1GB operační paměť RAM, 4GB interní paměť nebo čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,3 GHz, tudíž můžeme počítat s čipem od Mediateku.

Oppo R833T

Ze snímků je jasné, že tělo zabírají z obou stran čočky fotoaparátů, ale bohužel jejich přesné parametry nejsou k dnešnímu dni známy. Naopak softwarovou výbavu zajišťuje operační systém Color OS ve verzi 1.0 založený na Androidu, který si již odbyl premiéru na zařízení N1. Nakonec náklady na výrobu jednoho kusu se mají vyšplhat na 160 dolarů (tj. 3 249 Kč), takže lze odhadovat prodejní cenu někde mezi 200 dolary.

Oppo R833T - Color OSOppo R833T - displej

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat