Bývalí manažeři z HTC přichází na trh se 7 modely pod značkou Kazam

Bývalí manažeři z HTC přichází na trh se 7 modely pod značkou Kazam
2013-11-08T08:40:03+02:00
• 8. 11. 2013
2

Nově vzniklá výrobní společnost Kazam, která je seskládána z bývalých manažerů HTC, představila až nyní první sedmičku svých zařízení. Přeběhlíci z tchajwanského HTC si s touto myšlenkou pohrávají už od začátku roku, od kdy jejich cílem je nabídnout zákazníkům lepší služby, ohromující design, výkonný hardware nebo intuitivní technologie.

Kazam

Podle prvních specifikací můžeme počítat s nesplněním daných cílů, jelikož zařízení zapadnou spíše do nejnižší až střední třídy chytrých telefonů. Vyšší modelová řada Thunder Q obsahuje 2 modely, z kama kupříkladu model Q4.5 dostal 4,5palcový displej zaujímající rozlišení 854 x 480 pixelů. Výkon bude dodávaný čtyřjádrovým procesorem s taktem 1,3 GHz a 1GB operační pamětí RAM. Další specifikace počítají s 8megapixelovým fotoaparátem, 4GB interní pamětí či podporou paměťové microSD karty.

Informace týkající se modelu Thunder Q5.0 nejsou doposud známy, nicméně podle označení 5.0 lze počítat s 5palcovým displejem. Low-endová řada nese název Trooper X a zde najdete 5 modelů (X3.5, X4.0, X4.5, X5.0, X5.5). Číslování modelů může taktéž napovídat o velikosti displeje, přičemž rozlišení u X3.5 bude 480 x 320 pixelů a X5.5 dostane 854 × 480 pixelů. Hardwarové prvky se skládají z dvoujádrového procesoru s frekvencí v rozmezí 1 až 1,2 GHz spolu s 512MB operační pamětí RAM.

Společné vlastnosti uzavře podpora funkce dual-SIM, 4GB interní paměť a operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Ačkoliv jejich dostupnost včetně prodejní ceny neznáme, zákazníky může potěšit jednoletá záruka s možností bezplatné výměny v případě vlastního zavinění.

Zdroje: intomobile.com, kazam.mobi

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Nevím, zda před tím konkurence sedá na zadek. Technicky (třeba pokud jde o paměť či displeje nebo frekvenci procesoru) proti Xiaomi nebo JiaYu neohromí. Tak že by enormně nízkou cenou?

Milan Šiler

8. 11. 2013, 20:07

tak nevim, me prijde, ze narozdil od telefonu HTC temhle prave design chybi… takovy klasicky Samsung-like cinsky telefony

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat