HDC Beloved Honey: osmijádro skrývající dvě čtyřjádra

HDC Beloved Honey: osmijádro skrývající dvě čtyřjádra
2013-11-28T11:00:37+02:00
• 28. 11. 2013

Honbu čínských výrobců za nejrychleji představeným zařízení s nejnovějším procesorem MT6592 od Mediateku, který ve skutečnosti čítá 8 jader, vzala společnost HDC z Číny za trochu jiný konec. Nově představený model Beloved Honey ačkoliv disponuje osmi jádry pod kapotou, tak výrobce výkon rozkouskoval rovnou na dva procesory od tchajwanského Mediateku.

HDC Beloved Honey

HDC Beloved Honey se tedy může pochlubit prvenstvím, pod kterým se skrývá vytvoření osmijádrového procesoru ze dvou čtyřjádrových. Na první dojem to zní opravdu bizarně, nicméně výrobci z Číny jsou věhlasní různými mobilními pokusy. Bližší specifikace zahrnují 5palcový IPS displej s rozlišením 1280 x 720 pixelů založený na technologii OGS.

Výkon zajišťují dva čtyřjádrové procesory MTK6582 s frekvencí 1,3 GHz, 2GB operační paměť RAM společně s 4GB interní pamětí rozšiřitelnou pomocí paměťové microSD karty o dalších 32 GB. Softwarovou výbavu zajišťuje operační systém Android ve verzi 4.3 Jelly Bean s plnou podporou obchodu Google Play.

HDC Beloved Honey - SmartCover

Dále tělo z obou stran zabírá 13megapixelový senzor fotoaparátu a přední kamerky a mezi ostatní vlastnosti lze zařadit Bluetooth 2.1 s podporou EDR, WiFi, GPS, A-GPS, OTG nebo baterii o velikosti 2 500 mAh. Závěrem by mohla většina z vás očekávat vyšší cenovku, ale tu výrobce i s dvěma procesory dokázal srazit na hranici 249,99 dolarů (tj. v přepočtu 5 026 Kč bez daně a dalších poplatků za pořízení).

Zdroje: gizchina.com, hdcmobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat