Goophone N3 FHD: replika Note III na scéně

Goophone N3 FHD: replika Note III na scéně
2013-11-11T06:57:00+02:00
• 11. 11. 2013
1

Čínská společnost Goophone, která zřejmě již od svého založení většinu svých výrobků staví na úkor úspěchu jiných věhlasnějších výrobců a jejich zařízení, představila další známou napodobeninu. Ta protentokrát vychází z modelu Galaxy Note III od jihokorejského Samsungu a nese název Goophone N3 FHD. Replika potěší kvalitním displejem, výkonným procesorem nebo přijatelnou prodejní cenou.

Goophone N3 FHD

Model N3 FHD disponuje 5,7palcovým displejem zaujímající Full HD rozlišení, přesněji 1920 x 1080 pixelů. Hardwarová stránka zahrnuje 1GB operační paměť RAM nebo čtyřjádrový procesor MT6589T s taktem 1,5 GHz dodaný samozřejmě tchajwanským Mediatekem. Uživatelé budou mít k dispozici interní paměť o velikosti 16 GB rozšiřitelnou díky přítomnosti slotu na paměťovou microSD kartu.

Zatímco zadní část má 13megapixelový senzor fotoaparátu, vpředu čeká 5megapixelová kamerka pro uskutečnění videohovorů. Uvnitř najdete přeinstalovaný operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. K dnešnímu dni jsou na model v černém, bílém či růžovém provedení spuštěny předobjednávky startující na ceně 249,99 dolarů, což v přepočtu vychází na 5 051 Kč bez daně a dalších poplatků.

Goophone N3 FHD - přední displej Goophone N3 FHD - zadní část

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Jsou i levnější repliky za 209 USD třeba značka HDC

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat