BlackBerry oficiálně odhalilo model Porsche P9882

BlackBerry oficiálně odhalilo model Porsche P9882
2013-11-24T09:50:23+02:00
• 24. 11. 2013

Oficiálního představení se dočkala upravená verze modelu Z10, kterou společnost BlackBerry společně s automobilkou Porsche předělala do luxusnější podoby. První uniklé snímky jsme měli možnost vidět již před třemi měsíci, kdy se v případě zařízení ještě jednalo o zkušební prototyp. Novinka nese název Porsche P9882, a jak je zvykem, prodejní cena jasně udává exkluzivitu.

BlackBerry Porsche P9882

BlackBerry Porsche P9882 od své předlohy nemá příliš významné změny, což znamená v čele 4,2palcový displej s rozlišením 1280 x 768 pixelů, dvoujádrový procesor s taktem 1,5 GHz nebo 2GB operační paměť RAM. Jedinou proměnou prošla interní paměť na uživatelská data, která byla zvýšena na 64 GB.

Největším lákadlem bude bez pochyby designové provedení, kde tělo modelu Z10 je vyrobena z nerezové oceli a potaženo kůží pocházející z Itálie. Samozřejmostí je získání unikátního BBM PINu pro přesné určení vašeho mobilního zařízení. Závěrem je nutno udat prodejní cenu pohybující se na hranici 1 400 liber, což po přepočtu dělá 45 792 Kč bez daně a dalších poplatků za pořízení.

Zdroj: intomobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat