Xiaomi má oficiální zastoupení v ČR aktualizováno

Xiaomi má oficiální zastoupení v ČR [aktualizováno]
2013-11-18T13:00:30+02:00
• 18. 11. 2013
10

Aktualizováno 18. 11.

Jak bylo slíbeno, tak se stalo. Web Xiaomimobile.cz byl spuštěn a v tuto chvíli na něm najdete v nabídce Xiaomi MI2s nebo Xiaomi Red Rice. Jsou zde i informace o Xiaomi MI3, ale není uvedena cena. Oficiální prodej začíná 20. 11. 2013 v 11:20.

Screenshot_59

Původní článek 13. 11.

Pokud vám nejsou příliš po chuti prodejní ceny velkých internetových prodejců, kteří v nedávné době do své nabídky zařadili nejúspěšnější chytré telefony od Xiaomi pocházející z Číny, tak nejnovější zpráva přímo od zdroje vás mile potěší. Jeden z českých dovozců získal zastoupení pro středoevropský trh a v souvislosti s tím už brzy dostanou stránky XiaomiMobile českou mutaci.

xiaomi-logo1

Už v pondělí 18. listopadu od 11:00 hodin budou spuštěny webové stránky Xiaomimobile.cz, čemuž napovídá i samotné odpočítání. Půjde o kompletní české stránky, kde najdete historii společnosti Xiaomi a informace o jejich produktech. Samozřejmé také zde zakoupíte modely, přičemž je součástí i autorizovaný servis. Například se můžete těšit na produkty určené pro předvánoční trh.

Za vším stojí získané zastoupení značky Xiaomi na středoevropském trhu po předchozích zkušenostech s českou společností LevneSmartphony.cz, která je u nás známa prodejem chytrých telefonů od věhlasných výrobců z Číny. Více informací očekávejte po vypršení doby na oficiálních stránkách.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Kde berete to přesvědčení, že to je oficiální zastoupení? Xiaomi ještě není ani v Americe, kam se mělo vydat nejprve. Podle mého názoru jde o fake.. Myslím si, že by kolem toho byl rozhodně větší poprask. Ale rád si vyslechnu názory, díky! :)

Jirka Blue Eyed Opletal

13. 11. 2013, 18:14

Dobrý den, LS jednaly s Xiaomi více jak rok – jsou první kdo u nás nabídl tyto telefony (nejenom) a získaly možnost nakupovat produkty přímo od Xiaomi a nabízet je jako Xiaomi business partner v CEE. Důležitější je však autorizovaný servis, který prošel školením a je schopen se o produkty od Xiaomi výborně postarat. A nejduležitějším pro mě osobně je přímá podpora komunity MIUI.cz, která odvedla skutečně výbornou práci na české ROM a kterou LS nejen finančně jako jediní podporují (a neinstalují si ROM načerno jako jiní velkoprodejci, kteří tak porušují jejich licenci a vyjadřují pohrdání nad jejich prací)

Martin Novák

13. 11. 2013, 19:05

A co ta doba, kdy jste tu ROM instalovali taky na cerno? Protoze podle MIUI.cz jste se stali partnerem teprve nedavno.

Jirka Blue Eyed Opletal

13. 11. 2013, 21:35

Je to tak, máte pravdu. Resp. čínský prodeje tam instaloval kompletní multilanguage a na náš dotaz zprostředkovatele nákupu – zda ji může dát pryč pro naše zákazníky a dodávat pouze s návodem na instalaci této ROM jsme dostali velmi jednoznačnou a předvídatelnou odpoved. S MIUI jsme však od začátku jednali a v současnosti spolupracujeme.

Martin Novák

20. 11. 2013, 16:45

To se ted bude kazdy prekupnik, ktery enco nakoupi v Cine a doveze oznacovat za business partnera?

Dobrý večer, díky za reakci. Všechno to, co píšete dává jistý smysl. Pokud jste dokázali získat oficiální zastoupení pro CEE, tak Vám přeji úspěch, jelikož si ho zajisté zasloužíte! Jen nechápu tento krok ze strany Xiaomi. V této době, kdy nejsou schopni uspokojit poptávku ani v Číně, je jasné, že se tisíce či desetitisíce kusů do Evropy, kor do České republiky (přes Vaší distribuci), nemohou dostat (aby to bylo vůbec zajímavé). Také, pokud by Xiaomi šlo oficiálně do Evropy, tak by se o tom určitě psalo (možná špatně googlím). Je tam stále hodně otazníků, necháme se překvapit. Mějte se pěkně!

Josef Jičínský

13. 11. 2013, 14:51

super zpráva teď už jen doufat, že ceny nepřizpůsobí zdejším vyžírkovým prodejcům

Milan Karpala

13. 11. 2013, 14:08

No dobrý ale místo odkazu tam mám mouchu :-)

Přemysl Vaculík

VIP 13. 11. 2013, 14:14

Opraveno.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat