UMi Cross X2S: Našlapaný Číňan s NFC a 8 jádry

UMi Cross X2S: Našlapaný Číňan s NFC a 8 jádry
2013-10-18T11:00:58+02:00
• 18. 10. 2013

Čínská společnost UMi zřejmě připravuje vpustit do prodeje vylepšený model nesoucí označení Cross X2S, který přinese kromě nových funkcí i dvojnásobný výkon či větší displej. Napovídá tomu uniklá fotografie z jednoho veletrhu, kde měl výrobce svůj stánek s novými zařízeními. Chystaná novinka díky své velikosti bude mimo jiné zapadat mezi známé phablety.

UMi X2S

UMi Cross X2S naváže na 5palcový model X2, nicméně X2S již dostane 6,4palcový displej. Samotný design s konstrukcí se nedočkal nějakých výrazných změn, spíše vnitřní stránka dostala příjemnější změny. Výkon bude zajišťovat nejnovější procesor MT6592 s osmi jádry od MediaTeku, 2GB operační paměť RAM a doplní ji 32GB vnitřní paměť na uživatelská data.

Snímek odhalující doposud nepředstavený model pochází ze začátku tohoto týdne, kdy probíhala hongkongská Electronics Show. Z něho vychází také fakt, že UMi se inspiroval u výrobce Meizu, který už dříve představil velmi podobné přední domovské tlačítko. Mezi dalšími specifiky můžeme také očekávat 13megapixelový fotoaparát nebo podporu technologie NFC.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat