Tajemný flipový telefon od Samsungu se začíná ukazovat

Tajemný flipový telefon od Samsungu se začíná ukazovat
2013-10-10T14:00:01+02:00
• 10. 10. 2013
1

Jakoby Samsung nechrlil do světa dost velké množství svých zařízení, snad ve všech myslitelných variantách, velikostech a výbavách, objevují se právě nové spekulace o dalším konceptu této značky. Tedy ne až tak úplně novém ve stáji Samsung, nicméně rozhodně novém při pohledu do řad smartphonů.

43

2

Aktuálně se objevují informace o modelu SM-W2014  zaměřeném na čínský trh. Unikající informace ukazují na opravdu highendové specifikace zařízení – čtyřjádrový procesor na taktu 2.3GHz (Qualcomm Snapdragon 800) podporovaný 2 GB RAM. S největší pravděpodobností by měl tento přístroj získat  13MP zadní a 2MP přední fotoaparát. Na trh by měl přijít s aktuálně nejnovější verzí Androidu 4.3 Jelly Bean. SM- W2014 by měl vážit 173 g a rozměry by měly být 116,85 x 59.4 x 15,79mm. Přístroj by měl mít nicméně jen dva 3,67″ AMOLED displeje s rozlišením 480×800, zůstává tedy skrytým tajemstvím, proč bude mít tento Samsung hardware, který by mu mohly závidět i některé současné 5 a více palcové placky.

Evidentně se bude jednat o stylový doplněk pouze pro pár vyvolených jedinců a Samsung se prostě rozhodl, že jim dodá to nejlepší ve slušivém kabátku. Dalším TOP parametrem bude určitě cena telefonu, předchůdce SCH- W2013 stojí asi 3000 USD.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Ivan Stloukal

Mobilní maniak, manželka tvrdí že pacient, s neustálou touhou po změnách telefonů. Nepreferuji žádnou platformu, rád adoptuji vše od Androidu až po Tizen (abecedně seřazeno, nic nevyjímaje).

Komentáře

Ondřej Gardavský

10. 10. 2013, 14:45

U obrázků je název čínského certifikačního úřadu, který má v ČLR na starosti schvalování těchto zařízení… z čehož lze usuzovat, že půjde o zařízení určené pro čínský trh, kde jsou tato véčka oblíbená a Samsungu se na tamním trhu podařilo tuto modelovou řadu prosadit jako luxusní „manažerský“ telefon (často jej vídám u obchodních partnerů, se kterými v Číně jednám). Cenu může tedy hodně nastřelit hodně vysoko a své kupce si to vždy najde. Hlavní účel je ukázat, že na to mám, s masově rozšířeným iPhonem člověk tohoto efektu nedosáhne. Na čínském trhu tedy o novinku nejde a na jiné se velmi pravděpodobně nepodívá, protože by to tam nikdo nekupoval. Specifikace jsou nahoněné, protože čím víc proužků…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat