LG představuje smartphone G Pro Lite

LG představuje smartphone G Pro Lite
2013-10-10T16:12:25+02:00
• 10. 10. 2013

LG představilo nového člena do řady G Pro – konkrétně G Pro Lite. Telefon by měl specifikacemi padnout do střední třídy android telefonů.

LG-G-Pro-Lite

Přístroj bude mít 5,5palcový displej (bohužel s rozlišením jen 960 x 540 pixelů) a nabídne opravdu velkou porci energie v podobě baterie s kapacitou  3 140 mAh. Stejně jako jeho největší a vlastně i jediný rival – Samsung Galaxy Note – nabídne ovládání přiloženým stylusem a právě pro něj bude lehce upravené prostředí a aplikace jako například Poznámky.

Další parametry by měly odpovídat střední třídě, procesor by měl být dvoujádrový, taktovaný na 1 Ghz, telefon by měl mít 8MPx fotoaparát a stereo reproduktory. Mezi dalšími vychytávkami by se měla objevit třeba funkce KnockOn známá z LG G2, umožňující uživatelům probudit zařízení dvěma kliky na obrazovce.

Přístroj se začne prodávat tento měsíc v Latinské Americe, následovat by měla Asie , Rusko , Čína, Indie a Střední východ. Bohužel zatím není potvrzená dostupnost v Evropě obecně, ani konkrétně u nás, stejně jako cena zařízení.

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Ivan Stloukal

Mobilní maniak, manželka tvrdí že pacient, s neustálou touhou po změnách telefonů. Nepreferuji žádnou platformu, rád adoptuji vše od Androidu až po Tizen (abecedně seřazeno, nic nevyjímaje).

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat