T-Win nabídne voděodolnost, 7,8mm tělo a čtyřjádro

T-Win nabídne voděodolnost, 7,8mm tělo a čtyřjádro
2013-10-30T13:30:52+02:00
• 30. 10. 2013

Čínský trh v brzké době obohatí další novinka v podobě chytrého telefonu, jehož podoba bude tentokrát vycházet z modelu P6 od Huaweie. Zařízení ponese označení T-Win, přičemž výroba nabídne dvě varianty rozlišné v úhlopříčce displeje a ve štíhlé šasi, která je mimo jiné voděodolná, najdeme kupříkladu technologii NFC nebo známý procesor od MediaTeku.

T-Win

T-Win bude možné pořídit ve variantě s 4,5palcovým či 6,3palcovým displejem v HD rozlišení. Tělo o tloušťce 7,8 mm ukrývá čtyřjádrový procesor MT6582 od MediaTeku s frekvencí 1,3 GHz společně s 1GB operační paměť RAM. Konstrukci dále vyplňuje přední 5megapixelová kamerka pro uskutečnění videokonferencí a na zádi 8megapixelový fotoaparát.

Ostatní specifikace doplňuje podpora funkce OTG, dual-SIM nebo zmiňovaná technologie NFC. Představení dvojice modelů na mobilní trh můžeme očekávat v nejbližších dnech, a co se týče prodejní ceny, ta by se měla v Číně podle neoficiálních informací pohybovat kolem 1000 jüanů, což při přepočtu vychází na 3 072 Kč bez daně a dalších poplatků.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat