5 aplikací ze storu – herní speciál iOS

5 aplikací ze storu – herní speciál [iOS]
2013-10-30T17:15:18+02:00
• 30. 10. 2013

Po pár týdnech se vracíme v tomto seriálu zase na platformu iOS s výběrem různých aplikací a her z obchodu AppStore. Dnes se zaměříme především na hry.

apps

Dots

Dots je jednoduchá logická hra, ve které je vaším cílem spojovat tečky stejné barvy. Když z nich navíc utvoříte čtverec, vypadnou všechny tečky dané barvy a tím pádem za to máte vyšší skóre. K dispozici je také porovnání na globálním žebříčku nebo s vašimi přáteli na Facebooku. A pokud se vám nelíbí bílé pozadí, lze ho od posledního updatu změnit v menu na černé. Dots je zdarma a je k nalezení i pro Android.

obrázek 2 obrázek 1

logo-app Dots: A Game About Connecting Developer Zdarma iOS

Pivot

Cíl hry Pivot je otáčet bodem, který je připojený na dráhu, po níž se pohybuje, tak abyste se vyhnuli různým překážkám. K dispozici je více herních módů – Voyage je kampaň s přibývající obtížností a  levely a Endless je již na čas a skóre. Tyto dva módy se zde pak objevují ještě ve variantách s různou obtížností.

obrázek 4 obrázek 3

logo-app Pivvot Developer Zdarma iOS

Bag it

Vaším cílem je zabalit nákup do tašky tak, aby se nic nerozbilo. Na dno musíte logicky dávat masivnější a těžší věci a až na vrch například vajíčka. V Bag it vás za 20 Kč čeká přes 75 levelů, kde v každém získáváte maximálně tři hvězdičky.

obrázek 5 IMG_2870

Křídová slova

Jednoduchý princip české hry, ve které je vaším cílem poskládat písmenka tak, aby vytvořila nějaké určité slovo. K dispozici jsou dvě úrovně obtížnosti – pro malé a pro velké. S integrovanou reklamou se jedná o bezplatnou zábavu.

IMG_2871 IMG_2872

logo-app Křídová slova Developer Zdarma iOS

Dead Trigger 2

Jelikož všechny dnešní hry byly spíše takové oddechové a logické,  poslední je již trochu jiného žánru. Myslím, že Dead Trigger není třeba nějak představovat, ve druhém díle je vaším cílem opět zabíjet zombíky. To budete dělat ve velmi pěkném grafickém kabátku a navíc úplně zdarma.

logo-app Dead Trigger 2 Zombies Shooter Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat